web analytics
laman untuk pelbagai cenderahati & door gift wedding murah
Call Us: 018-2727867

Barang Kahwin di Nilai 3

Gift Kahwin Ads

Round candy box
 

Hottest design! RM1.00 per piece!

Email kami untuk maklumat selanjutnya: renowngift@gmail.com

 

Pusat borong Nilai 3 merupakan destinasi sehenti bagi pelanggan yang mencari barang dengan harga borong. Pusat pemborong ni adalah tempat membeli-belah yang menawarkan pelbagai barangan dan items dengan harga yang berpatutan. Pusat borong ni terletak di Negeri Sembilan, Malaysia dan ia adalah tempat perniagaan yang mempunyai konsep yang baru.

Nilai 3 di Negeri Sembilan

nilai 3

Kalau anda tinggal di kawasan berdekatan seperti Selangor, Kuala Lumpur, Seremban, anda boleh mengambil masa lapang untuk mengunjungi ke Nilai 3 untuk shopping atau membeli-belah barangan seperti kain, permaidani, tekstil dan barangan lain. Jika anda ingin mengunjungi tempat ni, anda boleh singgah di Pekan Borong Nilai 3 melalui Exit 215 Plaza Tol Nilai.

Majoriti kedai di pusat ini terdiri daripada peniaga tekstil yang menjual barangan seperti perabot, aksesori kereta, permaidani, peralatan taman, beg, bagasi, berpakaian seksi, aksesori wanita dan lain-lain.

nilai 3 borong

Nilai 3 Barang Kahwin

Selain daripada barangan yang dinyatakan di atas, pusat borong ini juga menjual barangan perkahwinan. Antara barang kahwin yang dibekalkan di Nilai 3 adalah gubahan hantaran, bunga, baju pengantin, pasu, tembikar dan lain-lain. Walaupun ada ramai pelanggan yang pernah mengunjungi ke pusat ni berkata tiada banyak design dan reka bentuk yang dapat dicari di tempat ini, tapi anda mungkin boleh mendapati sesuatu yang diingini dengan harga yang berpatutan.

Ada juga pelanggan yang menyatakan bahawa banyak barang kahwin yang dijual di pusat ini nampak biasa saja dan harganya juga tidak banyak beza dengan harga yang ditawarkan berbanding dengan harga borongnya.

nilai 3 barang kahwin

Jika anda tidak dapat mencari cenderahati perkahwinan yang anda gemari, bolehlah anda rujuk ke laman Renown Gift. Renown Gift adalah laman membeli-belah yang membekalkan cenderahati perkahwinan yang pelbagai dan unik. Jika anda tidak dapat cari cenderahati perkahwinan di Nilai 3 mahupun di Ayer Hitam, bolehlah anda cuba cari di laman Renown Gift.

Rujukan:

http://amdtaufik.com/2011/02/nilai3-murah-ke/

http://kandadindawithlove.blogspot.com/2011/10/nilai-3-vs-jalan-tar.html

http://inayus.blogspot.com/2011/04/jalan-jalan-nilai-3-cari-barang.html

http://saddamlife.blogspot.com/2009/05/nilai-3-harga-barang-dah-mahal-dan-cuba.html

Gift Kahwin Ads
14 Comments
  1. Sedang mencari gift yg berbaloi.. :)

  2. sisi ada x jual balang kecik utk gift

  3. Macam di puchong je,,,kedai dia atas ada cawangan ker

    • Our Location:

      33-1, Blk F, Platinum Walk,
      No2, Jalan Langkawi,
      Danau Kota, Setapak,
      53300, KUALA LUMPUR.

      Beside Festival City (new shopping mall at Danau Kota)
      First floor shoplot behind Hong Leong Bank

  4. manala nak cari hanya tangkat kek 2 tingkat

  5. ada tak jual tasbih utk cenderahati?

  6. salam,,klu nk beli bunga,brgan hantaran utk perkawinan utk dijual mcmana??adakah harga blh ditwr lg….

  7. ade jual renda cotton x?

  8. Dah lama dah post ni. Ada nama kedai2 baru yang berbaloi shopping barang kahwin tak

  9. Ada buat jualan secara borong tak??
    kalau ada.. berapa % margin ya?

Leave a Reply

Customer Reviews

Google +

Google Map