web analytics
laman untuk pelbagai cenderahati & door gift wedding murah
Call Us: 018-2727867

Gedung A tu Z – Pembekal Barangan Perkahwinan

Gift Kahwin Ads

Round candy box
 

Design yang amat murah!

Minat? Email kami untuk maklumat selanjutnya: renowngift@gmail.com

 

Gedung A tu Z Wedding House bermula perniagaan mereka pada tahun 1994 sehingga sekarang dan ia adalah perniagaan perkahwinan “one-stop”. Anda boleh dapat beli bunga, accessori perkahwinan, dan hadiah kraft tangan di kedia itu. Ia adalah tempat yang masyhur di bahagian utara di Malaysia.

A tu Z

Mengunjungi A tu Z

Jika anda mempunyai peluang untuk berkunjung ke A Tu Z, kamu akan mengetahui bahawa kedai itu dibina dengan 2 tingkat di mana tingkat bawah mempunyai pelbagai souvenir perkahwinan yang boleh anda pilih. Kesemuaan barang ni diatur mengikut kategori seperti bunga telur, door gift, gift beg, cenderahati tuala dan sebagainya.

Manakalai tingkat dua anda akan mendapati bahagian ini terdapat baju perkahwinan, solekan, pelamin dan lain-lain. Jika anda suka penat berjalan dalam kedai ni, anda masih boleh mengunjungi cafe di sebelah pintu masuk.

A tu Z untuk Penduduk di Utara Malaysia

Kedai perkahwinan di tempat ni agak besarnya seperti satu gudang. Jika anda duduk dekat Pulau Pinang atau Butterworth, boleh anda kunjungi tempat tu. Tetapi kalau anda berada di tempat lain, anda boleh membeli cenderahati perkahwinan yang diingini jugak di Renown Gift.

A tu Z

Ada orang yang cakap bahawa ada perbezaan dengan pekerja di tingkat bawah dan atas. Kenapa? Kawan I cakap pekerja-pekerja yang bekerja di tingkat bawah kebanyakan adalah wanita tetapi mereka bekerja kuat dan perlakuan seperti lelaki. Sebaliknya, pekerja-pekerja yang bekerja di tingkat atas biarpun lelaki, tetapi kelakuan mereka lembut sangat dan jugak bercakap lebih bersopan berbanding dengan pekerja wanita di tingkat bawah. Pelik kan?

Ada yang cakap kebanyakan barangan yang dijual di A tu Z tu murah tapi ada jugak yang cakap mahal sangat. Jadi lebih baik I tak beri apa-apa komen dan lebih baik anda pergi buat kajian sendiri di kedai pengantin tu. Kedai A tu Z jugak membekalkan dulang-dulang hantaran yang sudah siap dihias yang mungkin sesuai untuk mereka yang ingin memcari bekas untuk menjadikan gubahan hantaran bagi pernikahan mereka.

Gift Kahwin Ads

Incoming search terms:

  • pemborong perkahwinan
  • hantaran kahwin 2014
  • harga balang kaca doorgift di gedung a tu z
  • kedai alatan pengantin kajang
  • pemborong bunga pelamin
57 Comments
  1. saya dalam proses membuka kedai menjual aksesori perkahwinan…jadi saya memerlukan supplier yang dapat membantu saya menyediakan keperluan tersebut…boleh x saya dapatkan quatation dan juga katalog sebut harga bagi setiap eksesori yang terdapat di sana…saya harapkan kerjasama dari A tu Z bagi merialisasikan impian saya ini…tq

  2. Tengah survey door gift untuk wedding adik.
    Boleh tak kalau beri saya advised.
    tentang harga paper bag & mugs.

  3. boleh x emailkan quatation atau katalog sebut harga kepada saya..nie email saya k..noris0209@yahoo.com.sg

  4. saya dalam proses membuka kedai menjual aksesori perkahwinan…jadi saya memerlukan supplier yang dapat membantu saya menyediakan keperluan tersebut…boleh x saya dapatkan quatation dan juga katalog sebut harga bagi setiap eksesori yang terdapat di sana…

  5. saya sedang mencari supplier untuk kedai saya yang akan dibuka. boleh emailkan katalog or quotation bagi barang2 perkahwinan yang pihak tuan boleh supply kepada pihak saya. kerjasama tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.. :)

  6. Hi..Saya tengah mencari supplier untuk barang-barang perkahwinan. Saya amat menghargai sekiranya pihak tuan dapat memberikan sedikit panduan dan quotation untuk barang-barang perkahwinan .Terima Kasih

  7. Hi, saya bercadang ingin membuat jualan online barangan perkahwinan. Boleh bagi saya quotation & bagaimana deal jika saya ingin pihak tuan supplykan barangan pada saya. Urgent. Thanks

  8. untuk starting bukak pelamin nie berapa modal agak agak, complete package?

  9. saya dari kuching sarawak. saya berminat nak buka kedai barang hantaran. kalau tak keberatan email saya quatation dan juga katalog sebut harga bagi barang encik

  10. sy tgh mencari pembekal untuk menjual secara on9..boleh email kn quatiton pd sy..tq

  11. Hi.. sy sedang mencari supplier aksesori perkahwinan untuk kedai sy yng bakal dibuka tidak lama lagi,.sy harap pihak anda dapat memberikan quotation harga untuk barang2/aksesori perkahwinan. tq =)

  12. Hai…boleh x saya dapatkan quatation dan juga katalog sebut harga bagi setiap eksesori yang terdapat di sana? tq

  13. Salam.. saya mempunyai minat dalam membuka perniagaan peralatan perkahwinan. tapi saya tidak tahu dimana utk mencari supplier barang2an yang murah seperti rebe, bakul, bunga2, serta lain2. harapan saya mungkin admin bole membantu saya utk memberikan tunjuk ajar dalam perniagaan ini. diharap admin tidak keberatan email kepada saya juga.

  14. Salam admin..
    Saya dalam perancangan membuka perniagaan perkahwinan..mintak tunjuk ajar admin dan emailkan quotation..tq

    d_orange14@yahoo.com

  15. Saya dlm proses pembukaan kedai baru..jd sy sedang mencari pembekal bg barangan perkahwinan…sy mengharap kan pihak A TU Z dapat membantu untuk saya mendapatkn barangan yg diperlukan.. boleh tolong emailkn quatation dan catelog sebut harga bg memudahkn pengurusan sy dgn pihak A TU Z..TQ

  16. Saya dalam proses membuka kedai pengantin yang menyediakan perkhidmatan dekorasi dan cenderahati pengantin d kota kinabalu sabah.Saya ingin mencari supplier utk barangan yg berkaitan..boleh tolong emailkan pricelist dan catalog utk barangan yang boleh pihak tuan bekalkan kpd saya..tq

  17. Ada kedai di kawasan miri tak? Kalau ada boleh minta alamat

  18. Saya berminat utk membuat perniagaan hantaran perkahwinan secara kecil-kecilan dahulu. Sila hantar quotation. Tq.

  19. blh email kn qoutation untuk menjadi supplyer

  20. salam…sy tgh mencari pembekal untuk menjual secara on9..boleh email kn quatiton pd sy..tq

  21. Boleh x bg kan qoutation
    Nie email saya mshazuan88@ yahoo.com

  22. sy mencari transparent box saiz lebih besar sdikit dr box rose ball candle. ada x?

  23. Saya berminat untuk membuka franchise dan menjadi franchisee kepada A tu Z d Pantai Timur khususnya bandar Kuantan. Pasaran adalah dari Kuantan, Terengganu dan Kelantan.

  24. boleh bg quatation kt sy tak??sy dalam proses membuka kedai menjual perlaatan perkahwinan…

  25. hai sy nurul..
    sy bcadang nk buka kedai dekat area jb..
    boleh e-mail sebutharga x at shah_casper22@yahoo.com
    tq A tu Z

  26. Saya berminat utk membuka perniagaan hantaran perkahwinan. Sila emailkan quotation barangan. Tq.

  27. saya berminat untuk membuka perniagaan hantaran perkhawinan,baju pengantin dan pelamin. Sila emailkan katalog dan quotation barangan. Tq

  28. saya memerlukan sebutharga untuk supply brg2x di kedai yg akn di buka blh emailkn

  29. nak alamt or no tpn urgent

  30. di mana lokasinya pm,bole sya dptkn no phonnya

  31. saya nak buka kedai pelamin, tolong email kepada barang dan harga. tq

  32. boleh send quatation dan catelog sebut harga. and…saya nak tanya jika saya ingin bertanya adakah A tu Zmembuat tawaran perniagaan secara franchise?

  33. Hai, saya berminat membuka kedai peralatan hantaran perkahwinan, bolih bagi cadangan bagaimana dan di mana saya bolih dpt supplier barangan tersebut. Tk

  34. Hi… Saya sedang mencari pembekal utk barang-barang perkahwinan… Boleh send quotation ASAP to this email… sheena892003@gmail.com… TQ

  35. Hai..blh emeil kn quotation kpd sy?.tq

    Fiza_134@yahoo.com.my

  36. Hai..boleh send quotation kt emel saya
    efazifah.aziz@yahoo.com

    saya sedang mencari pembekal utk barangan perkahwinan utk kedai..tq :)

  37. Slam…saya sedang mncari pembekal utk barag2 perkahwinan boleh send quotation…plz whatsapp sya 0174456799 tq…

  38. Salam…saya sedang mencari pembekal untuk barag2 perkahwinan…boleh send qutation…plz..whatsapp sya 0174456799

  39. assalam admin
    boleh tlg emailkan quatation @ katalog sebut harga kepada saya ke enzoskippo2@gmail.com
    tq

  40. Boleh dpt quotation tak, cari suplier utk bukak kedai peralatan kawin tq

  41. Saya tgh mncari supplier utk BRG perkahwinan.. Masih DLM planning utk membuka keda.. Bleh emel sy your price and moq.. So perhaps I can calculate miodal

  42. Saya ingin buka perniagaan kedai manik dan reben..boleh dptkan sebut harga utk harga pembekal manik, reben, lace dan peralatan D.I.Y jahitan manik.

  43. Hello..blh I dapat kn quotation harga barang perkahwinan ..sedang mncari supplied untk memulakn perniagaaan..tq

  44. saya berminat untuk membuka perniagaan peralatan perkahwinan.sy sedang mencari supplier barang2an yang murah seperti rebe, bakul, bunga2, serta lain2. harap admin bole membantu saya untuk berikan quotation. terima kasih

  45. Saya mencari mata plastik untuk buat boneka dalam berbagai saiz dalam kuantiti yg banyak,harap admin boleh bantu saya untuk berika quatation.TQVM.

Leave a Reply

Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes