web analytics
laman untuk pelbagai cenderahati perkahwinan & door gift wedding murah
Whatsapp: 012-9147204

Laman untuk DIY Kad Kahwin Buat Sendiri

Gift Kahwin Ads

Updated 30th May 2016

I nak memperkenalan satu laman yang boleh anda buat kad kahwin anda sendiri secara online. Nama laman tu adalah Weddingchicks.com

Terdapat banyak template kad kahwin yang sedia ada dalam laman tu. Apa yang anda kena buat cuma pilih font, warna dan perkataan untuk disi dalam kad tu. Selepas semua siap, anda cuma tekan “Create Print” dan kad anda akan siap sedia. Senang sangat.

Free Printable Template Kad Perkahwinan membolehkan anda untuk membuat sendiri kad kahwin peribadi anda dengan percuma. Tiada fail atau template kena anda dimuat turun. Semua yang anda perlukan adalah beberapa keping kertas, printer dan sedikit kreativiti.

Sample Templates untuk rujukan anda


DIY Kad Kahwin di WeddingChick.com

Cara Membuat Percetakan Kad Kahwin Peribadi

Perancangan perkahwinan anda adalah salah satu pengalaman yang paling memuaskan yang pernah anda mempunyai, tetapi menjadikannya unik dan tidak dapat dilupakan adalah satu cabaran besar. Pada hari ini, ramai pasangan mempunyai keupayaan untuk menyesuaikan perkahwinan mereka dalam beberapa cara.

Salah satu cara yang paling mudah dan menjimatkan kos untuk meletakkan citarasa peribadi anda sendiri dalam perkahwinan tradisional adalah dengan menggunakan percetakan peribadi. Ia adalah satu alat yang membolehkan anda untuk menjadi anda melakukan sesuatu kreatif untuk perkahwinan anda.

Apa Tawaran Untuk Percetakan Kad Kahwin Peribadi

Keupayaan untuk memperibadikan perkahwinan anda akan menjadikannya satu majlis yang akan diingati oleh tetamu. Walaupun gaya tradisional dan unsur-unsur yang digunakan dalam majlis perkahwinan, idea-idea unik boleh menambah suasana yang peribadi, dan memberikan anda dan tetamu anda satu acara khas mereka akan sentiasa ingat.

Di samping itu, dengan menggunakan percetakan peribadi, anda boleh melibatkan kawan-kawan dan keluarga anda jadi sebahagian daripada acara tersebut. Butir-butir peribadi seperti reben dan kain meja membuat tetamu anda berasa lebih ingin menghadiri dan menambah citarasa khas yang mereka mungkin tidak jangka.

Gift Kahwin Ads

Membuat kad kahwin peribadi juga meninggalkan anda dengan kenang-kenangan berharga yang anda boleh menghargai selama bertahun-tahun akan datang. Menyimpan karya seni khas atau kain rentang, yang dicipta khas untuk perkahwinan anda, memberikan anda kenangan ketara untuk melihat kembali.

Bagaimana Memperibadikan Perkahwinan Anda?

Terdapat banyak cara yang anda boleh memperibadikan perkahwinan anda. Pencetak kad kahwin dan kain rentang peribadi boleh digunakan untuk acara-acara yang berbeza. Sepanduk tercetak boleh digunakan untuk menghiasi majlis atau dewan dengan reka bentuk pilihan anda.

Mencipta reka bentuk anda sendiri adalah mudah, manakala melihat hiasan yang unik dipamerkan membawa imaginasi kepada kehidupan anda.

Anda boleh memaparkan gambar-gambar atau karya seni dengan poster peribadi yang dicetak. Ini adalah cara yang hebat untuk membuat paparan anda sendiri yang unik. Gambar-gambar peribadi diperbesarkan menjadi poster cetak indah, dan boleh menghasilkan pelbagai pilihan untuk memenuhi keutamaan tertentu anda.

Mencari lokasi yang baik untuk majlis perkahwinan anda boleh menjadi satu cabaran. Tetapi pasangan yang ingin membuat acara yang unik boleh menggunakan mural cetak untuk menyesuaikan di mana-mana lokasi sahaja. Ini boleh dibuat untuk muat apa-apa saiz foto kegemaran dan reka bentuk yang anda ingin.

Mencari Pencetak Peribadi untuk Perkahwinan Anda

Ia adalah penting untuk mengetahui apa yang perlu apabila mencari percetakan peribadi untuk perkahwinan anda. Walaupun banyak pencetak boleh didapati, tetapi anda patut mencari orang yang mempunyai kepakaran unik dalam menyediakan kerja percetakan untuk majlis perkahwinan.

Ulasan pelanggan dan testimonial boleh membantu anda mempertimbangkan pencetak yang mahir, manakala membuat pertanyaan mengenai teknologi yang digunakan memastikan bahawa anda mendapatkan hasil yang terbaik untuk pelaburan yang anda buat.

Bandingkan syarikat percetakan untuk melihat siapa yang mempunyai kepakaran profesional dan kualiti kerja cetak. Pencetak terbaik menggunakan teknologi terkini dan bersedia untuk menjelaskan bagaimana mereka akan melaksanakan percetakan untuk perkahwinan anda.

Percetakan peribadi menyediakan anda dengan pelbagai pilihan untuk perkahwinan anda. Menggunakan poster, sepanduk, dan citarasa peribadi lain membuat perkahwinan anda sesuatu acara yang mempunyai daya ingatan yang kuat. Mengetahui apa yang perlu apabila mencari perkhidmatan percetakan akan menjamin bahawa anda mempunyai perkahwinan yang anda sentiasa bermimpi ia untuk jadi.

kad kahwin

Boleh anda rujuk ke laman kami untuk mendapat idea macam mana untuk design kad kahwin sendiri anda juga.

Gift Kahwin Ads

Incoming search terms:

 • design kad kahwin sendiri
 • template kad kahwin
 • buat kad kahwin sendiri online
 • software kad kahwin
 • buat kad kahwin online
 • kad jemputan kahwin template
 • DIY KAD KAHWIN
 • edit kad kahwin
 • Contoh kad kahwin
 • cara buat card jemputan kawin 13 02 2017
Leave a Reply

Google+ Badge

Google Map

Instagram

 • Happy Chinese New Year, year of Rooster.
RENOWN GIFT SHOW ROOM CLOSED from 28 January until 1 February - CNY + Hari Wilayah
Business as usual on 2 February 2017.
Happy Chinese New Year and Happy Holiday to all!!!
#holiday #close #chinesenewyear #tahunbarucina #cny #renowngift #cutiumum #balikkampung #kl #doorgift #malaysiandoorgift #singaporedoorgift #bruneidoorgift

Follow Me!