web analytics
laman untuk pelbagai cenderahati perkahwinan & door gift wedding murah
Whatsapp: 012-9147204

Software Untuk Membuat Jemputan Kad Kahwin

Gift Kahwin Ads

Banyak orang sudah ada software untuk membuat kad jemputan kahwin dalam komputer mereka. Ya, jika anda mempunyai program word processing yang baik, anda benar-benar tidak memerlukan sebarang software lain.

Microsoft Works

Saya menggunakan Microsoft Works, rakan saya ada yang menggunakan Microsoft Word. Semua ni tiada banyak kebezaan. Saya mengguna Microsoft Works sebab saya dapati ia lebih mudah diguna. Anda boleh membuat keputusan apa software yang anda nak guna.

Anda hanya perlu menetapkan saiz kad kahwin anda dan mengimport grafik yang anda mahu. Gunakan font yang bagus dan anda boleh mempunyai kad perkahwinan yang sangat bagus. Saya telah membuat banyak kad kahwin dengan program ini. Menggunakan pangkalan data itu, anda juga boleh menangani sampul surat jemputan perkahwinan anda yang berpadan.

Terdapat banyak program reka bentuk grafik. Saya menggunakan Adobe InDesign. Tetapi software ini adalah mahal dan anda perlu bayar beberapa ratus ringgit untuk lesen software tu. Ia juga memerlukan anda menghabiskan banyak masa untuk belajar macam mana pakai Adobe InDesign juga. Jika anda ingin membuat kad kahwin tanpa perbelanjaan yang banyak dan juga menghabiskan masa yang panjang untuk belajar Adobe InDesign, namun Microsoft Works adalah software yang paling sesuai.

Semua orang yang saya tahu mempunyai software ini. Ia dah install dalam kebanyakan komputer baru. Ia adalah satu program yang penuh. Tidak seperti Microsoft Word yang cuma bagi anda masa yang singkat iaitu 90 hari untuk percubaan. Anda akan dapat menggunakannya sekarang. Bila anda mempelajari beberapa ciri-ciri, anda akan benar-benar menikmati menggunakannya.

Adobe InDesign

Gift Kahwin Ads

Kerana anda boleh mengimport seni klip sendiri dan foto anda, ia sangat versatil. Menggunakan beberapa klip seni perkahwinan dan font yang cantik, anda akan mempunyai keupayaan untuk mendapatkan reka bentuk yang anda mahu. Selain daripada itu, anda mempunyai banyak pilihan warna juga.

Anda boleh membuat jemputan kad kahwin anda kelihatan profesional dengan program ini. Anda tidak lagi memerlukan software jemputan kad perkahwinan yang istimewa.

Sebaik sahaja anda mempelajari asas-asas software itu, anda akan dapat membuat banyak perkara. Anda boleh membuat jemputan kad kahwin, kad RSVP, sampul surat yang sepadan dengan alamat. Semua ini boleh dibuat dalam program ini.

Ia adalah baik untuk anda belajar menggunakan software yang sedia ada dalam komputer dan menjimatkan wang. Bayangkan dapat walaupun menangani sampul surat tetamu anda dalam font yang indah. Kad itu akan kelihatan unik dan profesional.

templet kad kahwin

Tetamu anda akan menghargai kad kahwin yang indah yang anda buat untuk mereka. Ini akan membuat mereka berasa penting. Saya telah mendapat pujian ramai daripada kad kahwin yang saya hantar. Saya membuat pengumuman dalam undang-undang sambutan ulang tahun ke-50 dalam jenis emas dan dialamatkan sampul surat untuk dipadankan. Ayah saudara suami saya berkata ia adalah kad kahwin yang paling baik yang dia terima dalam hidupnya.

Oleh itu, cuba untuk menggunakan software yang sedia ada dalam komputer anda untuk mereka kad kahwin juga boleh mengeluarkan sesuatu yang amat istimewa untuk perkahwinan anda.

Gift Kahwin Ads

Incoming search terms:

 • cara buat kad kahwin free download
 • software design kad kahwin free download
 • software buat kad kahwin sendiri excel
 • software buat kad kahwin
 • cara membuat kad jemputan kahwin
 • kad jemputan kahwin orang kristian
 • kad jemputan kahwin microsoft publisher
 • KAD BORDER BERKHATAN
 • free download software kad jemputan kahwin
 • editing kad kahwin
2 Comments
 1. macam mna nak buat kad kawen mini

 2. macm mana nak buat kad kahwin guna microsoft word????

Leave a Reply

Google+ Badge

Google Map

Instagram

 • 2017 Chinese New Year limited edition cookies box... Open for booking... large tin box 10.5cm x 10.5cm... available colour pink and gold. 
#gongxifacai #limited #festivebox #cookies #malaysiandoorgift

Follow Me!