web analytics
laman untuk pelbagai cenderahati perkahwinan & door gift wedding murah
Whatsapp: 012-9147204

Cara Untuk Memilih Kotak Cenderahati

Gift Kahwin Adsvector paper box


order now
Perancangan perkahwinan boleh menghabiskan tenaga dan masa yang banyak walaupun anda seorang yang paling sabar. Sebagai contoh, bagaimana anda tahu apa kotak cenderahati perkahwinan untuk digunakan untuk hari istimewa anda? Terdapat beberapa perkara yang perlu anda pertimbangkan sebelum anda memilih untuk menggunakan kotak tu.

Mari kita semak bersama apa perkara yang perlu dipertimbangkan supaya anda boleh memilih kotak yang betul untuk dijadikan cenderahati perkahwinan anda.

Anda mahu semua butiran dengan tepat hari perkahwinan anda termasuk penyediaan cenderahati perkahwinan. Anda tidak ingin untuk meletakkan cenderati di atas meja untuk tetamu sahaja, tetapi apa yang anda mahu adalah menjadikannya kelihatan lebih elegan dengan mengisi cenderahati di dalam satu kotak.

Berikut adalah beberapa perkara yang perlu anda pertimbangkan apabila anda memilih kotak yang anda mahu gunakan untuk isi cenderahati dan berikan kepada tetamu.

– Berapa besar meja resepsi yang disediakan di dewan? Bagaimanakah meja dihiasi? Anda perlu mengambil kira dua perkara ini kerana anda tidak mahu untuk mendapatkan kotak cenderahati perkahwinan yang terlalu besar untuk meja.

Gift Kahwin Ads

– Semua pengantin ingin kotak cenderahati itu kelihatan cantik di atas meja, tetapi ia bukan mudah untuk dilakukan jika kotak tidak dihiasi dengan betul. I pasti anda tentu pernah hadiri majlis perkahwinan di mana hiasan kotak cenderahati di meaj resepsi nampak teruk sangat. Anda tentu tidak ingin perkara yang sama berlaku di perkahwinan anda, betul?

Jika anda mempunyai perkahwinan yang besar tetapi sewa dewan yang kecil, maka hiasan kotak cenderati di meja resepsi akan menjadi satu cabaran. Jika anda sedang membungkus cenderahati tu, anda boleh semak berapa meja yang boleh letak dan anda perlu mengambil kira berapa banyak ruang yang anda ada untuk anda letakkan kotak cenderahati tu.

Meja yang lebih besar memberikan anda lebih banyak ruang untuk bekerja dengan bergantung kepada berapa banyak kerusi anda akan meletakkan di meja masing-masing.

– You need to know what favors you will actually be putting into the wedding favor boxes. For chocolate wedding favors you can not put them in a box because they will melt. The smaller the favor the better it works with a box.

– Anda perlu tahu apa yang anda akan isi dalam kotak cenderahati itu. Dapatkan barangan atau makanan yang bersaiz kecil akan jadi mudah untuk anda muat ke dalam kotak.vector paper box blue


vector paper box pink


vector paper box purple


vector paper box-red


order now

Gift Kahwin Ads
Leave a Reply

Google+ Badge

Google Map

Instagram

  • Happy Chinese New Year, year of Rooster.
RENOWN GIFT SHOW ROOM CLOSED from 28 January until 1 February - CNY + Hari Wilayah
Business as usual on 2 February 2017.
Happy Chinese New Year and Happy Holiday to all!!!
#holiday #close #chinesenewyear #tahunbarucina #cny #renowngift #cutiumum #balikkampung #kl #doorgift #malaysiandoorgift #singaporedoorgift #bruneidoorgift

Follow Me!