web
counter

Beg Hadiah Warna Plain

Gift Kahwin Ads

Beg hadiah plain color yang berwarna-warni itu sungguh sesuai sebagai hadiah pintu perkahwinan bagi tetamu, hadiah parti, hadiah hari lahir dan juga korporat beg hadiah event.

Beg hadiah ini terdapat dalam 2 saiz dan warna yang berlainan membuatnya boleh menyamani dengan tema acara-acara yang berlainan …

Warna yang sedia ada:
Hijau, Biru, Merah Jambu, Merah, Ungu, Kuning, Orange, Dark Brown dan Putih.

Saiz Kecil
Lebar 12cm x Panjang 6cm x Tinggi 16cm

Harga Promosi : RM1 per pcs
Mimimum order: 100 pcs

Saiz Besar
Lebar 19cm x Panjang 8.5cm x Tinggi 26cm
100-199 RM1.70
200-299 RM1.60
300-399 RM1.50
400-999 RM1.40
1000 > RM1.30

Minimum order: 100 pcs

Sila berhubungi kami sebelum membuat tempahan untuk memasti kami dapat memenuhi kuantiti stok beg hadiah yang anda ingin beli.

Beg Hadiah Yang Berguna

Satu beg hadiah boleh menjadi jenis pengangkut kertas kegemaran biasanya digunakan untuk mengisi barangan cenderahati perkahwinan di dalamnya. Ramai orang mendapati ia adalah satu pilihan yang bijak bagi mereka untuk menggunakan beg hadiah ini untuk pembungkusan mereka kerana mereka kos efektif untuk membuatkannya, selesa untuk memegang dan mereka mampu untuk mengitar semula. Oleh kerana ini, beg ini semakin popular pada hari ini bagi orang ramai menggunakannya untuk acara-acara perkahwinan dan juga upacara lain yang penting.

Seperti yang disebutkan tadi, beg hadiah itu merupakan beg yang boleh digunakan semula. Hari-hari ini, barang-barang kitar semula pasti dah jadi produk yang paling digemari oleh ramai orang. Beg hadiah seperti ini luas digunakan dalam majlis dan acara-acara yang berlainan termasuk diberi sebagai door gift dalam sesuatu acara perkahwinan.

Ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa kebanyakan orang sudah mula menerima konsep hijau dan juga kempen untuk menjaga alam sekitar. Pada setiap hari, kita sering mendengar orang katakan seperti: tidak mahu lagi sebarangan pencemaran dan menghentikan pemanasan global. Kebanyakan kata-kata ini menjadi amaran kepada kita untuk mengambil perhatian serius tentang kelestarian alam sekitar.

Oleh itu, dengan penggunaan beg kitar semula, ia adalah salah satu cara terbaik untuk menunjukkan kepada orang lain di mana semua orang sedar untuk menjaga keadaan alam sekitar. Setiap orang akan menunjukkan lebih berkaitan dengan anda dan untuk pasangan yang menggunakan beg hadiah ini dalam perkahwinan mereka untuk memberikan para tetamu cenderahati perkahwinan di dalamnya, para tetamu juga akan merasa lauk tentang perkara ini kerana mereka tahu bahawa anda mengambil tindakan untuk melindungi alam sekitar .

Beg Hadiah Untuk Perkahwinan

Beg hadiah perkahwinan akan dapat menambah citarasa peribadi untuk anda mengucapkan terima kasih kepada para tetamu istimewa yang anda jemput untuk menghadiri jamuan pada hari kebesaran anda. Beg hadiah ini boleh memberi anda ruang yang cukup untuk meletak jenis barang yang berlainan seperti lilin gaun, kaca gambar coaster, gula-gula, coklat, cenderamata atau barangan lain yang boleh dimuatkan ke dalam beg.


paper bag

order now
 

Terdapat banyak warna yang berlainan yang boleh anda pilih untuk bersepadan dengan tema warna perkahwinan dan keperluan peribadi anda. Anda akan rasa amat gembira apabila memberikan cenderahati yang terkandung dalam beg hadiah ini dan mempersembahkan kepada rakan-rakan dan ahli keluarga. Anda boleh memesan beg hadiah ini supaya anda akan dapat untuk menunjukkan penghargaan anda kepada rakan-rakan dan ahli keluarga untuk menyampaikan diri mereka pada hari perkahwinan anda dan berkongsi kegembiraan dengan anda pada hari istimewa anda.

Secara keseluruhan, beg jenis ini adalah sesuatu yang sungguh berguna. Banyak keluarga suka menggunakan beg ini untuk memegang barang-barang mereka apabila mereka mempunyai acara perkahwinan. Beg itu juga boleh digunakan untuk mengandungi door gift murah dan memberikan kepada tetamu untuk majlis makan malam. Anda boleh mendapatkan beg ini secara pukal tanpa anda membayar banyak wang untuknya. Hari ini, beg jenis ini telah berubah menjadi sangat popular item bagi banyak acara kerana mereka adalah murah, menarik dan berguna.

manicure set promotion

Comments (4)

  1. Fauziah August 24, 2012
    • admin August 25, 2012
  2. khadijah April 8, 2016
    • khadijah April 8, 2016

Leave a Reply