web counter

3 Rose Soap Yang Berwarna-warni

Gift Kahwin Ads

3 rose soap

2000 pcs bagi 3-rose-soap yang berwarna-warni dan juga berbau wangi tu baru saja siap dan diterima oleh pelanggan kami yang datang ambil di kedai kami.

Nampak amat cantiknya…..

Sabun sebagai cenderahati perkahwinan merupakan cara yang baik untuk menambah warna dan kecantikan untuk majlis perkahwinan anda dan menjadikannya hadiah yang berguna untuk tetamu anda. Tetamu anda akan mengucapkan terima kasih kepada anda apabila mereka berendam dalam tab panas mereka dipenuhi dengan garam mandi menenangkan atau bersenyum apabila mereka menggunakan sabun bunga comel ni.

Apa cara yang terbaik untuk mengucapkan terima kasih kepada tetamu anda dan bagi mereka berasa dihargai! Barangan seperti 3-rose soap sabun ini menjadikan barangan yang terbaik untuk diberikan kepada tetamu bahkan hanya hadiah kecil untuk mengatakan “Saya memikirkan anda”. Sabun bunga ini pasti membuat tetamu anda tersenyum dan akan mengingati hari istimewa anda buat masa yang panjang.

Sabun Mawar (Rose Soap)

Sabun semakin menjadi cenderahati yang semakin popular. Kebanyakan sabun diberikan sebagai cenderahati sama ada dalam bentuk yang menarik atau dengan premium design yang kelihatan mewah. Ia mungkin boleh jadi sesuatu yang anda tidak akan biasanya membeli untuk diri anda sendiri.

Sabun rose yang berbentuk hati membuat cenderahati yang amat sesuai untuk diberikan kepada tetamu pada hari perayaan yang meraikan seperti perkahwinan atau ulang tahun perkahwinan. Mereka juga adalah hadiah yang sesuai untuk dijadikan sebagai door gift untuk syarikat yang mengadakan acara besar.

Jika anda ingin memberi rose sabun sebagai cenderahati perkahwinan, maka ada baik untuk anda memilih bau ‘unisex’. Jadi kedua-dua lelaki dan perempuan akan berasa selesa untuk menggunakan. Aroma yang dilabel dengan ‘segar’ serta aroma seperti cendana adalah paling sesuai untuk pengguna lelaki dan perempuan. Untuk memberi kepada wanita, anda boleh pertimbangkan aroma bunga seperti mawar, bunga dan lain-lain yang akan digemari oleh semua kaum wanita. Jika ia merupakan satu parti untuk gadis sahaja, maka aroma bunga dan aroma manis (vanila, colada pina, dan lain-lain) merupakan sabun yang sempurna untuk diberikan kepada mereka.

Selain daripada sabun rose, terdapat juga lagi sabun yang kami bekalkan dalam pelbagai warna dan reka bentuk, antaranya termasuk bentuk epal, pengantin, bola mawar, kek dan banyak lagi. Jika boleh, boleh anda beli sabun dengan label peribadi, ia merupakan sesuatu yang unik dan indah apabila anda memberikannya kepada tetamu anda. Anda boleh memberikan mereka semua dimeteraikan dalam selofan atau anda boleh memasukkannya ke dalam sebuah beg hadiah kecil seperti beg kolor organza.

Ia adalah idea yang baik untuk memberikan bar sabun yang bersaiz besar sebab pemberian beberapa sabun bersaiz kecil mungkin boleh anda rasa malu untuk memberikannya.

Apa yang paling penting adalah anda perlu mencintai cenderahati yang anda memberikan kepada tetamu. Jadi jangan membuat pembelian dengan tergesa-gesa. Carilah dengan perlahan-lahan sehingga anda menemui cenderahati sabun yang sempurna untuk acara anda.

manicure set promotion

Comments (3)

  1. anne October 24, 2012
  2. amy December 19, 2012

Leave a Reply