web
counter

Buat Sendiri Kotak Corak Batik Hijau

Gift Kahwin Ads

Kotak corak batik yang berwarna hijau tu boleh anda beli dan lipat sendiri. Kotak gula yang indah ini boleh mengandung 4-6 biji gula-gula, coklat atau sebiji telur. Rupa kotak tu amat comel dan mudah saja untuk dilipat.

Terdapat 2 saiz yang boleh anda pilih.

Saiznya adalah seperti berikut:

Saiz Kotak Besar

Panjang: 6.3cm x Lebar: 10 cm x Tinggi: 12.5cm selepas kotak itu dilipat.

Klik sini untuk Maklumat selanjutnya.

Saiz Kotak Kecil

Panjang: 7cm x Lebar: 5cm x Tinggi: 9.5cm selepas kotak itu dilipat.

kotak batikorder sekarang

Idea Untuk Kotak Cenderahati Anda

Kotak cenderahati perkahwinan adalah antara cenderahati yang paling popular dan membuat persembahan yang indah pada sesuatu majlis perkahwinan. Kotak ni kelihatan mudah dengan tawaran harga yang murah, sebab itu ia senang menjadi pilihan kegemaran oleh banyak pasangan. Kotak ini kelihatan seperti kain batik, selepas habis lipat, di atas terdapat satu bentuk cincin yang menjadikan kotak itu kelihatan amat elegan. Jika anda mempunyai tema perkahwinan traditional atau tema warna hijau, anda pasti kena beli kotak cenderahati ni yang boleh melengkapkan gaya dan tema hari kebesaran anda.

Kotak Cenderahati Lain Yang Boleh Anda Pertimbangkan

Kotak Klasik
Rupanya kelihatan mudah, tetapi kotak-kotak klasik juga menjadi kegemaran ramai pasangan. Mereka menjadi pilihan yang terbaik untuk majlis perkahwinan lebih formal atau untuk majlis perkahwinan yang mempunyai tema bergaya. Kotak klasik persegi juga mempunyai hiasan yang sangat mudah. Jika anda mempunyai bajet yang ketat, anda boleh menyimpan wang yang banyak pada kotak-kotak ini, kerana anda boleh membelinya pada harga borong yang sangat murah jika boleh dengan kuantiti yang banyak dan lagi kotak ini telah dihiasi dengan kreativiti dan gaya anda sendiri. Anda boleh mencari klasik persegi kotak mini di kedai-kedai kraf tempatan atau anda boleh beli secara borong di laman-laman hadiah.

Kotak Putih dan Gading
Putih dan gading adalah dua warna yang paling popular digunakan untuk cenderahati perkahwinan klasik, tetapi jika anda sedang mencari beberapa pilihan lain, anda sebenarnya boleh mencari mana-mana warna yang akan melengkapkan tema warna perkahwinan anda. Terdapat begitu banyak koleksi yang menawarkan kotak comel dalam warna pastel, terang, gelap, emas dan perak.

Terdapat banyak bahan-bahan yang berbeza yang boleh digunakan untuk membuat kotak mini. Antara yang paling popular dan sering murah adalah kadbod cahaya dan stok kad berat. Anda juga boleh mencari kotak yang diperbuat daripada akrilik dan vinil, yang biasanya diperolehi dengan plastik ringan, logam, kayu kertas semula jadi, buluh, porselin, dan bingkai krom.

Kotak cenderahati perkahwinan boleh saling atau pra-dipasang dengan dua keping kotak berasingan. Kedua-duanya boleh dibuat dalam pelbagai bentuk seperti segi empat, segi empat tepat, bulat, piramid, heksagon, bentuk hati, pakaian malam pria, bentuk gaun, peti gaya bagasi, peti gaya dada harta, peti tirus dengan tingkap dan lain-lain. Ini hanya beberapa kotak yang boleh anda cari jika anda benar-benar mahu memberi kotak cenderahati perkahwinan untuk semua tetamu di majlis perkahwinan.

Buat keputusan sama ada anda dapat kotak dalam bahan matte, berkilat, kristal akrilik. Untuk menambah sentuhan unik, anda boleh membeli kotak yang mempunyai timbulan atau anda juga boleh cuba jaringan logam. Bagi meningkatkan lagi rupa kotak klasik, anda boleh menggunakan reben organza, raffia, sutera atau kertas bunga, rama-rama hiasan, cincin perkahwinan yang saling bertaut, hati, burung merpati, pear kraf, manik-manik, kristal, tassels, pelekat khas atau label.

Barangan Yang Boleh Isi Dalam Kotak

Kotak cenderahati boleh didapati samada di kedai-kedai khusus tempatan atau di shopping cart kami. Anda boleh memikirkan hampir semua kemungkinan bahan yang anda boleh masuk ke dalam kotak tu. Memutuskan sama ada anda ingin meletakkan sesuatu yang boleh dimakan, sabun, lilin, atau konfeti dalam bekas kotak tu. Cenderahati perkahwinan yang paling popular dan sering diisi dalam kotak cenderahati adalah coklat, gula-gula, pudina, badam, cupcakes dan cookies, tetapi ia masih terpulang kepada anda apa jenis barangan yang membuat inti yang sempurna untuk setiap kotak yang anda mahu untuk memberi kepada tetamu di majlis perkahwinan anda.

manicure set promotion

Leave a Reply