web counter

Cenderahati Perkahwinan 2012

Gift Kahwin Ads

Membuat keputusan untuk berkahwin adalah satu langkah besar bagi semua pasangan. Kebanyakan perkahwinan boleh menjadi satu usaha besar-besaran bagi banyak pihak. Tetamu yang dijemput oleh anda akan mengingati segala-galanya yang anda lakukan sampai ke terperinci terakhir. Ini bermakna penyediaan untuk perkahwinan yang sempurna dan juga cenderahati perkahwinan yang menarik untuk diberikan kepada tetamu sebagai tanda terima kasih atas kehadiran mereka di jamuan perkahwinan adalah juga perkara yang penting. Pasti anda tidak mahu memberikan tetamu sesuatu yang hodoh dan akan dibuang oleh tetamu selepas perkahwinan anda.

Sini saya menyedia cenderahati perkahwinan 2012 yang boleh jadi rujukan bagi anda. Cenderahati perkahwinan ini adalah antara cenderahati yang mempunyai permintaan yang tinggi dan ia mempunyai kebarangkalian yang tinggi bahawa anda juga akan menyukai produk ini.

Apple of My Eye Salt & Pepper Shaker

Apple of My Eye Ceramic Salt & Pepper Shakers

Apple of My Eye Ceramic Salt & Pepper Shakers

 

Metalic Mint Tin yang berbentuk Love

love metalic mint tin

love metalic mint tin 2

Terdapat 6 warna yang berlainan yang anda boleh pilih.
MMTL-Brown
MMTL-DarkOrchid
MMTL-Green
MMTL-Purple
MMTL-Red
MMTL-Turquoise

Saiz Kecil: Panjang 7cm x Lebar 7cm x Tinggi 3.5cm

Saiz Medium: Panjang 9.6cm x Lebar 9.4cm x Tinggi 4.4cm

Maklumat selanjutnya terdapat di sini:
https://www.renowngift.com.my/love-shaped-tin-box/

 

Metalic Mint tin yang berbentuk Segi Empat

square metalic mint tin

square metalic mint tin 2

Terdapat 6 warna yang berlainan yang anda boleh pilih.

MMTS-Brown
MMTS-DarkOrchid
MMTS-Green
MMTS-Purple
MMTS-Red
MMTS-Turquoise

Saiz: Panjang 5.8cm x Lebar 5.8cm x Tinggi 3.8cm

Maklumat selanjutnya terdapat di sini:
https://www.renowngift.com.my/square-tin-box/

Setelah anda mempunyai kiraan kepala dan sekurang-kurangnya idea kasar untuk bajet pembelian cenderahati, maka anda boleh mula membuat carian. Tiada kaedah-kaedah untuk memberi cenderahati, jadi bersenang-senang! Anda mahu membeli sesuatu yang menjadi kenangan, jadi mencarilah antaranya yang boleh sepadan dengan perkahwinan anda.

Jika anda berkahwin berhampiran hari raya, mengapa tidak mendapatkan cenderahati yang boleh sepadan hari raya dengan hari kebesaran anda? Dengan cara itu, cenderahati makanan adalah antaranya yang baik jika anda mempunyai satu majlis makan malam rasmi dengan tempat duduk yang tersusun maka cenderahati perkahwinan anda berfungsi untuk mengenal pasti tempat duduk individu juga.

Jika anda bersama kekasih anda bertemu dan berkenal di pantai, apa yang boleh menjadi cenderahati perkahwinan yang lebih sesuai daripada pembuka botol seashell? Mungkin anda dan pasangan masa depan anda adalah penulis blog , apa yang boleh menjadi cenderahati lebih sempurna dah pastilah satu pen peribadi.

Jika anda pertimbangkan untuk mendapatkan sesuatu makanan untuk diisi dalam cenderahati kotak, boleh anda timbangkan coklat. Dengan mendapatkan kotak tin yang dihiasi dengan reben, bunga dan aksesori yang cantik, tambah dengan tag yang mempunyai nama pengantin dan tarikh perkahwinan akan jadikan kotak itu amat unik dan peribadi.

Anda juga boleh membeli balang madu kecil dengan nama dan tarikh di atasnya. Cuma terdapat satu perkara yang anda perlu ambil perhatian ketika menyediakan cenderahati yang boleh dimakan iaitu ingat bahawa jangan menyediakan makan yang mudah dapat alahan(allergic) yang benar-benar boleh merosakkan sesuatu perayaan. Kebanyakan orang tahu apa yang mereka ialah tentang sesuatu makanan, jadi mencari cara untuk mengumumkan seperti catatan kad diletakkan di tempat yang mudah dilihat di atas meja untuk dapat perhatian daripada tetamu untuk membacanya.

Sudah tentu, senarai pilihan untuk cenderahati perkahwinan adalah seperti tidak berkesudahan sebagai imaginasi anda. Jika anda boleh bermimpi cenderahati perkahwinan yang sesuai dan dalam lingkungan bajet anda, jadi adalah peluang yang baik untuk anda mencari seseorang untuk memperuntukkan cenderahati yang sempurna untuk majlis perkahwinan anda.

Pastikan anda mempunyai cenderahati khas untuk kanak-kanak yang akan berada di majlis perkahwinan anda. Ini boleh anda dapatkan dalam bentuk sebuah buku berwarna dan pek krayon kecil. Cenderahati ini mungkin boleh membuat hasilan untuk menjaga keamanan di tempati penerimaan dan dalam dewan perkahwinan anda. Cenderahati perkahwinan kanak-kanak lain yang berpotensi cemerlang ini termasuk permainan memegang tangan atau teka-teki kecil.

Jika anda mempunyai bajet yang ketat tetapi anda masih mahu memberikan cenderahati perkahwinan sebagai tanda kasih sayang dan penghargaan anda, pertimbangkan untuk membeli cenderahati perkahwinan yang lebih kurang daripada tetamu yang dijangka dan memasukkannya ke dalam bakul di atas meja untuk orang-orang untuk mengambil dalam perjalanan keluar. Dengan cara ini, orang-orang yang tidak peduli untuk mengambil cenderahati boleh meninggalkan cenderahati tanpa apa-apa perasaan cedera atau sakit hati.

Pilihan lain yang akan mengurangkan kos anda hampir pada separuh adalah untuk menyediakan satu cenderahati perkahwinan kepada setiap pasangan (ia masih dalam bentuk yang baik untuk menyediakan satu cenderahati perkahwinan kepada orang-orang yang datang dengan sendirinya). Pilihan ketiga adalah untuk membuat diri sendiri untuk cenderahati itu. Ini boleh menjadi satu projek yang menyeronokkan untuk pengantin (tetapi bukan buat penyediaan satu malam sebelum perkahwinan) yang perlu dilakukan dengan pengantin perempuan. Sebagai contoh, sebuah beg dengan beberapa gula-gula bersalut coklat, muffin, dan beberapa reben akan menghasilkan sesuatu yang menyeronokkan yang boleh anda berikan sebagai cenderahati perkahwinan. Ia benar-benar tidak kira apa yang anda lakukan, akhirnya ia merupakan suasana yang membuat perkahwinan yang hebat dan bukan cenderahati itu sendiri.

Akhirnya, cenderahati perkahwinan boleh berfungsi sebagai sentuhan terakhir yang mengikat sesuatu yang lain bersama-sama. Sebagai contoh, perkahwinan anda adalah pada hari cuti, maka anda boleh beli bunga yang diletak dalam balang atau pasu kecil dan berikan kepada setiap orang atau setiap pasangan. Atau anda boleh berikan tin pail kecil berwarna dengan gula-gula pastel di dalamnya. Gunakan cenderahati peribadi untuk menunjukkan penghargaan dan kasih sayang anda kepada orang-orang yang mengambil masa untuk datang dan meraikan majlis perkahwinan anda dan pada masa yang sama membuat cenderahati perkahwinan menambahkan suasan riuh rendah untuk perkahwinan anda!

manicure set promotion

Comments (8)

  1. Wan Maziah February 23, 2012
    • admin February 23, 2012
  2. lin March 13, 2012
    • admin March 13, 2012
  3. syakima May 25, 2012
  4. east January 21, 2013
  5. shida March 31, 2013

Leave a Reply

×