web
counter

Door Gift Murah Dengan Harga Borong

Gift Kahwin Ads

Perancangan perkahwinan boleh membuat anda mudah naik angin biarpun jika anda seorang yang mempunyai perangai yang sabar.

Sebagai contoh bagaimana anda tahu di mana boleh anda beli door gift yang murah lagi cantik untuk digunakan untuk hari istimewa anda? Terdapat beberapa perkara yang perlu anda pertimbangkan sebelum anda memilih tempat untuk digunakan.

Beli dengan Harga Borong Supaya Dapat Jimat Wang

Salah satu perkara yang penting bila merancangkan perkahwinan adalah bajet wang yang kena disediakan untuk belian door gift. Jadi bagaimana pasangan boleh menjimat wang adalah dengan membeli door gift kahwin dengan harga borong?

Renown Gift merupakan online shopping cart yang boleh membekalkan door gift yang murah lagi digemari oleh ramai orang. Laman kami juga merupakan sumber utama untuk ramai orang datang order kotak cenderahati dengan harga yang murah.

Bukan itu sahaja! Anda juga boleh mendapatkan cenderahati buatan tangan dengan aksesori yang berbeza jika anda ingin dapatkan cenderahati yang unik dan istimewa.

Kotak-kotak yang boleh Anda Dapat

Terdapat banyak door gift murah yang boleh anda dapat di shopping cart borong kami seperti kotak gula bentuk kereta kuda, kotak gula bermotifan LOVE, kotak vintaj gula dan banyak lagi. Boleh anda kunjungi shopping cart kami dan beli di sana. Door gift kahwin ni akan menemui bajet anda dan juga memenuhi keperluan kotak untuk anda diberikan dalam majlis perkahwinan.

Jika anda tidak tentu apa door gift murah yang anda nak, untuk mendapatkan beberapa idea untuk kotak perkahwinan yang anda akan menggunakan dalam perkahwinan, anda boleh berbincang dengan rakan dan keluarga anda untuk mendapatkan apa yang mereka cadangkan.

Mereka akan menjadi tetamu di majlis perkahwinan anda jadi mengapa tidak tanya bantuan daripada mereka untuk memilih door gift kahwin yang murah lagi sempurna untuk hari istimewa anda? Mereka mungkin mempunyai idea-idea yang anda tidak pernah fikirkan.

Kotak Gula Bentuk Kereta Kuda – Carriage Candy Box

Ketika anda mendapati kotak gula berbentuk kereta kuda ini sebagai kotak cenderahati anda untuk upacara, semua perkara yang baik datang bersama! Petite kotak kereta kuda tu boleh didapati dengan pilihan reka bentuk bungkus balik untuk koordinasi bertentangan dengan bentuk yang sama.

Prospek reka bentuk adalah sangat halus. Anda boleh mendapatkan kotak tu dengan harga yang sangat murah dan mengisinya dengan makan sedap dan menyeronokkan.

door gift murah - kotak carriageorder sekarang
Kotak ni boleh muat 4-6 biji gula-gula atau coklat
Saiz Kotak: Panjang: 6cm x Lebar: 3cm x Tinggi: 6.5c

Door Gift Untuk Majlis Berbuka Puasa & Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri

Setiap tahun, umat Islam menyambut kedatangan bulan Ramadhan dengan penuh pengertian. Inilah bulan dimana umat Islam seluruh dunia berpuasa dan meningkatkan amal ibadat sepanjang sebulan Ramadhan.

Bersahur, berpuasa di siang hari dan berbuka apabila matahari terbenam menjadi rutin sepanjang bulan ini, bagi memenuhi seruan berpuasa pada bulan ini.

Tidak dapat dinafikan, bulan Ramadhan digunakan sebaik mungkin untuk menggandakan amal kebaikan. Bersembahyang sunat terawih, banyak bersedekah dan banyak bersabar adalah antara rutin tambahan yang menjadi amalan umat Islam.Kotak glittery ni sesuai untuk isi kurma dalam kuantiti yang banyak sebagai gift puasa terutamanya corporate kepada pelanggan.

Detik Gembira Untuk Seluruh Umat Islam

Sebulan berpuasa, detik kemenangan setiap Syawal pasti dinantikan dengan penuh keriangan. Di ketika takbir dilaungkan pada malam hari, detik menandakan berakhirnya sebulan berpuasa. Inilah detik yang paling menggembirakan bagi seluruh umat Islam.Kotak cupcake ni sesuai untuk isi dengan biskut raya
Dalam pada itu, bagi yang berkemampuan, mereka akan menganjurkan majlis berbuka puasa atau majlis rumah terbuka Aidilfitri. Sama ada individu atau syarikat korporat, tradisi ini dilihat semakin menjadi ‘trend’ bagi masyarakat Malaysia.

Majlis-majlis berbuka puasa atau lebih dikenali sebagai ‘ifftar’ banyak dianjurkan di sana sini mengikut kemampuan dan keikhlasan pihak penganjur.

Jemputan pula, sama ada melibatkan keluarga terdekat, jiran-jiran, rakan taulan, rakan sekerja mahupun golongan yang lebih memerlukan seperti fakir miskin ataupun anak yatim sentiasa menjadi pilihan.

Begitu juga dengan majlis rumah terbuka Aidilfitri. Semua pasti ingin meraikan hari bergembira dan berbahagia sepanjang bulan Syawal dengan keluarga, sahabat handai dan golongan-golongan memerlukan sebagai tanda kesyukuran dan meraikan hari raya bersama-sama.


order sini

Kotak batik ni kerupaan kraft seni yang sesuai dipakai untuk isi tasbih set, atau kuih muih raya, atau buah kurma dan diberi sebagai cenderahati.

Sebagai ‘tuan rumah’, tentunya kita tidak mahu para jemputan kita pulang dengan tangan kosong sahaja walaupun telah dihidangkan dengan pelbagai juadah yang enak dan membangkitkan selera. Disinilah, tuan rumah boleh memastikan para jemputan pulang dengan satu kenangan abadi dan sentiasa mendoakan kebaikan kepada pihak tuan rumah.

Cenderahati ‘doorgift’ adalah sesuatu yang paling sesuai sebagai tanda kenangan kepada kedua-dua pihak. Kepada tuan rumah sebagai tanda terima kasih di atas kehadiran para jemputan, manakala para jemputan pula akan membawa pulang doorgift yang pasti mengekalkan ingatan kepada layanan baik tuan rumah.

Pembekal Door Gift Di Rantau Ini

Renown Gift Sdn. Bhd. (Renown Gift) yang telah sinonim dengan penyediaan cenderahati perkahwinan, kini menawarkan pakej-pakej doorgift menarik sesuai untuk majlis berbuka puasa dan majlis rumah terbuka Aidilfitri. Sebagai penyedia cenderahati yang berpengalaman, Renown Gift akan memastikan doorgift pilihan pelanggan adalah berkualiti dan semestinya cantik.Craft paper bag boleh isi set sejadah atau makanan seperti 500g buah kurma, biskut raya dll
Bagi pakej Ramadhan dan Syawal ini, pelanggan boleh membuat pilihan diantara set tasbih, set sejadah atau bekas-bekas tin pelbagai dekorasi, sesuai sebagai bekas mengisi buah kurma, biskut raya, kuih muih tradisional seperti dodol dan lain-lain lagi.

Selain daripada ini, kami juga mempunyai ratusan lagi produk yang boleh dipadankan dengan tema dan citarasa pelanggan.

Apa yang penting, jangan sempitkan idea anda bahawa cenderahati perkahwinan hanya untuk majlis perkahwinan, jadilah kreatif dan hubungi kami segera kerana tempahan awal menjamin kualiti yang terbaik kepada anda. Kami di Renown Gift sentiasa memastikan pelanggan kami mendapat khidmat nasihat terbaik serta produk yang berkualiti.Kotak tin Cinta Matahari ni boleh pakai untuk isi kuih raya dan diberi kepada tetamu pada hari raya dan dimuat dalam hamper ramadan

manicure set promotion

Comments (4)

  1. sha February 18, 2015
  2. STELLA February 18, 2015
  3. Ales February 1, 2016
  4. Mashitah Saidin March 9, 2016

Leave a Reply