web counter

Gelas Kaca Gaya Eropah

Gift Kahwin Ads

H6cm X W4.7cm untuk gelas sahaja.
Jika tambah bunga di atas ketinggian akan jadi 9-10cm.

order sekarang

 


order sekarang

Gelas yang bersaiz segi empat ni merupakan candy box yang banyak popular dan amat disukai oleh orang ramai. Terdapat pelbagai warna dan design untuk pilihan anda. Jika anda berminat, sila hubungi perkhidmatan pelanggan kami untuk mendapat maklumat yang selanjutnya.

Orang tak akan buangkan gelas ni seperti kotak-kotak cenderahati yang lain. Selepas makan coklat atau gula-gula yang diisi dalam gelas ini, mereka lagi boleh gunakannya untuk jadi gelas minum. Gelas mempunyai makna yang menandakan pasangan pengantin tu akan hidup untuk sepanjang umur. Jadi dengan implikasi yang istimewa ni, berikan gelas yang cantik ni sebagai cenderahati perkahwinan menandakan anda akan mempunyai seumur hidup berkat kebahagiaan dan keamanan.

Gelas Kaca Yang Disukai Oleh Orang Ramai

Apabila menimbangkan cenderahati perkahwinan, anda perlu mempunyai keseimbangan untuk mencari sesuatu yang sesuai dengan gaya perkahwinan dan bajet anda. Walaupun kebanyakan cenderahati boleh anda dapat dengan lingkungan harga yang sama, tetapi cenderahati buatan kaca cenderung biasanya boleh anda beli dengan sedikit lebih murah dan Gelas Kaca Gaya Eropah merupakan idea serba utama untuk perkahwinan anda.

Kaca adalah abadi dan boleh dibeli secara pukal. Gelas Kaca Gaya Eropah menjadi pilihan yang popular sekarang sebab mereka boleh diperibadikan dengan nama dan tarikh perkahwinan dengan tambahan tag di atasnya. Lebih lagi, ia juga boleh dibeli secara individu atau dalam set. Tetapi apa lagi yang anda boleh lakukan dengan gelas itu?

Berikut adalah beberapa cadangan idea yang boleh anda rujuk dan pertimbangkan:

 • Seperti yang dinyatakan di atas, menjadikan mereka satu cenderahati peribadi dan memberikan mereka kepada tetamu dengan bungkusan dalam kotak telus yang bagus.
 • Mengisinya dengan gula-gula, pudina atau kacang dan letakkan kad nama anda di atas pada tempat penerima tetamu.
 • Menggunakannya untuk memegang lampu teh atau lilin nazar, mereka boleh dijadi balik kepada gelas kaca selepas lilin telah habis bakar.
 • Tambah sesuatu hiasan yang cantik dalam botol kecil ini untuk membuatnya sebagai satu cenderahati perkahwinan ceria untuk orang dewasa.
 • Menggunakan mereka sebagai bekas untuk benih. Pilih sesuatu yang eksotik seperti cili atau biji anak pokok bunga yang sepadan dengan bunga perkahwinan anda.
 • Buat cenderahati perkahwinan tradisional dengan fesyen moden dengan mengisi badam atau coklat di dalamnya. Ini boleh mewakili kesihatan, kekayaan, kebahagiaan, panjang umur dan kesuburan untuk tetamu yang menerimanya.
 • Mencetak kad dengan arahan untuk permainan yang boleh dimainkan dengan Gelas Kaca Gaya Eropah ini.
 • Isikan dengan cip coklat atau gula-gula kecil yang boleh dimakan.
 • Isi potporri dan minyak wangi yang boleh menjadikannya sesuatu yang wangi yang boleh menenangkan sentimen orang ramai.

Anda boleh dapat cari Gelas Kaca Gaya Eropah yang dibekal di kebanyakan kedai cenderahati atau dalam talian. Adalah baik untuk anda membeli dengan kuantiti yang banyak supaya anda boleh dapat diskaun yang banyak yang dibekalkan dengan harga borong. Anda tidak benar-benar perlu memasukkan gelas kaca itu ke apa-apa bungkusan lagi jika anda tidak mahu membelanjakan wang yang terlalu banyak. Jika anda mahu menambah tag terima kasih atau tag nama, anda boleh mengikatnya pada gelas kaca dengan reben atau anda cuma perlu letakkannya di dalam gelas itu.

manicure set promotion

Comments (8)

 1. Norlyda March 27, 2013
 2. yunise April 27, 2013
 3. Rohanna May 1, 2013
 4. Farhana May 12, 2013
 5. Shiraz May 14, 2013
 6. zila June 27, 2013
 7. sofea December 8, 2013
 8. Norzubaidah Othman December 17, 2018

Leave a Reply

×