web counter

Gelas Kaca Yang Mencerminkan Personaliti Pengantin

Gift Kahwin Ads

Gaya bagi pengantin perempuan dan lelaki harus mencerminkan personaliti mereka dan cenderahati perkahwinan seperti gelas kaca boleh diperibadikan untuk mencerminkan gaya yang unik untuk pasangan itu dan pada masa yang sama melengkapi seluruh hiasan dari hiasan meja, kek, baju pengantin dan sebagainya.

Gaya dengan Gelas Kaca

Gaya yang paling popular adalah apabila tetamu memegang gelas kaca ini yang diisi dengan gula atau cookie dan mereka akan berasa amat gembira sekali. Suasana juga akan menjadi riuh rendah. Gelas kaca ni umumnya lebih murah daripada jenis lain dan jika anda membeli dengan kuantiti yang banyak, anda juga akan dapat diskaun yang lebih besar.

Sesuatu yang amat baik mengenai gelas kaca ni ialah mereka datang dalam bentuk yang menarik, dan tetamu anda akan menyukai mereka dan angapnya sebagai cenderahati yang menjalingkan hubungan anda dengan mereka. Anda boleh lanjut hiasi gelas kaca ini dengan letak satu kad kecil yang dicetak dengan nama dan tarikh perkahwinan anda.

Jika anda ingin melanjutkan kemaduan perkahwinan anda, boleh anda isi gelas kaca ni dengan gula-gula dan diberikan kepada tetamu. Tentu mereka akan menghargainya.

gelas kaca perkahwinangelas kacaorder now

Perlindungan Tambahan

Pernahkah anda melihat macam trak berjalan di jalanraya dengan banyak kaca muat di atas rak dalam trak itu? Ia seperti satu pemandangan biasa yang kita mungkin tidak bertanya kepada diri sendiri mengapa mereka menghantar kaca dengan berdiri?

Rak kaca yang digunakan oleh syarikat-syarikat kaca komersial direka untuk memegang kaca menegak dan pada sudut kecondongan sedikit.

Rak kaca biasa dibina dengan ketinggian yang sesuai dan bahagian bawah adalah lebih luas daripada bahagian atas. Ini memberikan sudut 14 darjah untuk memegang kaca.

Mengapa Sudut Kecondongan Tertentu Diperlukan?

Bagi satu perkara, dengan kaca terletak pada sikit sudut kecondongan, kesan graviti bantu untuk menjaga kaca di dalam rak. Jika kaca berdiri lurus atas dan ke bawah, keberatan kaca akan beralih ke pusat graviti dengan mudah setiap kali lori berpaling dan kaca seolah-olah nak jatuh dari lori.

Tetapi bukan itu sahaja. Dengan meletak kaca pada sudut tertentu, ia sebenarnya kurang cenderung untuk air hujan bocor ke bawah di antara kepingan kaca. Dua perkara berlaku apabila air terkena antara kaca. Pertama, terdapat bon air dibentuk antara kedua-dua kepingan, hampir seperti cawan sedutan pada kaca.

Kedua-dua kertas tidak mempunyai udara di antara mereka kerana ia telah digantikan dengan air dan ia boleh agak sukar untuk memisahkan mereka. Kedua, dan lebih buruk, adalah potensi kertas untuk “punaran air”, keadaan di mana mineral dan bahan kimia di dalam air sebenarnya membentuk deposit dan menyebabkan kaca untuk menjadi awan.

Jaga Keadaan Kaca Dengan Penuh Perhatian

Jika anda mengendalikan lembaran kaca pada setiap masa seolah-olah mereka mempunyai patah tersembunyi yang macam nak memberi laluan, anda akan meningkatkan pengendalian yang selamat anda dengan kaca.

Sentiasa membawa kaca dari bahagian atas lembaran atau di sisi helaian berhampiran bahagian atas. Menganggap bahawa ia mungkin berpisah pada bila-bila masa. Selalu memberi perhatian kepada kemungkinan ini dalam fikiran akan membolehkan anda untuk mengendali dan bertindak dengan selamat terhadap kaca yang anda pegang.

Anda patut memakai kasut yang boleh melindungi kaki anda jika kaca jatuh ke atas lantai. Anda patut tumpu perhatian kepada kaca di mana jika ia pecah ia patut jatuh jauh daripada anda, tetapi tidak akan jatuh ke arah orang lain juga pada masa yang sama.

Gelas kaca ni terdiri daripada cawan telus bermutu tinggi, reben berkilauan atau satin, dan bunga.

manicure set promotion

One Response

  1. Shaik Azman May 20, 2016

Leave a Reply

×