web counter

Love Bird Pepper Shaker

Gift Kahwin Ads

Updated 4th Sept 2015

Sekarang semakin banyak rumah mempunyai pelbagai penggoncang garam dan lada(salt and pepper shakers). Barang ni merupakan bekas yang digunakan oleh orang untuk mengedarkan garam dan lada secara rata ke atas makanan di atas pinggan. Walaupun dengan trend semasa untuk mengurangkan pengambilan garam, penggoncang masih lagi mendapat permintaan tinggi.

lovebird pepper shakerorder sekarang

Jika anda masih belum mula mengumpul beberapa penggoncang garam dan lada, kini adalah masa yang baik. Anda boleh mendapat nilai yang berbaloi dengan membeli di laman ini. Jika anda ingin menjadi seorang pengumpul gemar, memastikan bahawa anda mempunyai simpanan yang mencukupi untuk menyimpan barang-barang dalam keadaan baik. Ambil langkah yang betul untuk menjaga bekas ni, berurusan dengan kami yang mempunyai reputasi baik, dan kami akan mengesahkan bahawa item tersebut adalah item yang baik kualiti dengan kos penghantaran yang berpatutan.

Pemilihan Penggoncang Garam dan Lada

Memilih bomboniere dan cenderahati yang sesuai untuk perayaan perkahwinan anda adalah agak satu bahagian yang penting dalam proses perancangan. Hadiah kecil ini berfungsi sebagai tanda mata yang boleh dibawa pulang oleh tetamu pada hari istimewa anda. Jadi ia adalah bernilai meluangkan masa untuk memilih sesuatu cenderahati yang hebat!

Jika anda kini sedang mencari sesuatu cenderahati yang sesuai, mengapa tidak mempertimbangkan untuk membeli penggoncang garam dan lada (salt and pepper shaker) yang sememangnya comel.

Cenderahati ini amat fungsi dengan baik dan menarik, kedua-dua watak porselin hitam dan putih sepercaman ditubuhkan kelihatan mesra sekali. Ia adalah amat indah untuk mempunyai cenderahati perkahwinan seperti ini yang melambangkan percintaan anda dan tunang anda serta penyatuan kedua-dua pengantin pada hari perkahwinan.

Setiap shaker mempunyai lubang yang membentuk wajah setiap aksara. Anda tidak boleh menafikan bahawa mereka kelihatan sangat comel!

Betapa indah dan menawan untuk menerima barangan ini sebagai cenderahati perkahwinan! Para tetamu akan suka untuk hadir ke majlis perkahwinan anda dan menerima penggoncang garam dan lada ini yang dibungkus dalam pakej set dengan ikatan reben yang cantik itu. Anda boleh menjadikan cenderahati anda lebih unik dan peribadi dengan menambah tag kecil yang mempunyai nama-nama pengantin, tarikh perkahwinan dan puisi pendek atau perkataan terima kasih jika anda mahu.

Para tetamu akan dapat membawa pulang cenderahati ini dan jadikannya sebagai tanda mata khas hari perkahwinan anda! Anda mungkin mendapati bahawa sebenarnya ramai yang akan menggunakan penggoncang garam dan lada di rumah mereka sendiri kerana mereka sememangnya kelihatan sangat comel apabila diletakkan di atas meja makan, dan mereka akan dijamin untuk mendapat komen daripada pengunjung.

manicure set promotion

Leave a Reply

×