web
counter

Love in Lavender Round Tin Box

Gift Kahwin Ads

lavender round tin box

Gula-gula dan coklat adalah antara makanan yang sangat sesuai untuk menjadikan sebagai door gift yang boleh dimakan dan juga diberikan kepada tetamu dalam sesuatu perkahwinan. Dengan kemajuan dalam pembentukan jamuan dan majlis perkahwinan, bungkusan gula-gula dan coklat juga telah menerima banyak perubahan. Walaupun gula-gula dan coklat biasanya boleh kelihatan bersaiz kecil, tetapi mereka memainkan peranan yang penting yang berkaitan dengan gaya dan suasana untuk keseluruhan perkahwinan.

Mendapatkan kotak timah(tin box) yang betul dan bergaya serta mengandungi gula-gula dan coklat boleh membuat keajaiban bagi anda untuk mendapat sambutan hebat dan hangat daripada tetamu anda. Perkahwinan anda juga akan berjalan dengan penuh maruah diri. Di samping itu, pembungkusan gula-gula dan coklat dengan kotak gula-gula yang bagus bukan sahaja boleh mewujudkan suasana yang penuh seni dan budaya, pada masa yang sama ia juga boleh menunjukkan bahawa pasangan pengantin yang mempunyai personaliti atau citarasa peribadi yang lebih menyerlah dan rasa khas.

Tidak kira apa makna untuk diberikan kepada gula-gula atau coklat dalam kotak timah dan diberikan kepada tetamu sebagai cenderahati, memilih sesuatu yang mempunyai citarasa peribadi seperti Lavender Tin Box dengan ikatan reben satin dan lace seperti yang ditunjukkan dalam gambar pasti akan membuat perkahwinan anda lebih cantik dan bergaya.

manicure set promotion

Leave a Reply