web
counter

Pakai Mini Jar Sebagai Cenderahati Unik Untuk Acara Anda

Gift Kahwin Ads

mini jarorder sekarang

Mini jar(Balang kecil) kadang-kadang mungkin boleh kelihatan sebagai sesuatu barang yang agak mudah. Tetapi mini jar sebenarnya sungguh unik dan merupakan barangan kaca yang mempunyai pelbagai fungsi. Ia boleh dipakai untuk mengisi minuman, atau untuk alat reka bentuk dalaman. Anda juga boleh menghiaskan jar ni dengan citarasa peribadi. Ia boleh dicetak untuk spesifikasi desain seperti karya seni, grafik, atau teks, dan boleh digunakan untuk menyampaikan mesej peribadi atau menghias bilik dengan imej tertentu. Mini jar juga boleh menjadi sebagai cenderahati untuk diberikan kepada tetamu dalam kebanyakan acara seperti majlis perkahwinan.

Penggunaan Jar Ini
Berikut adalah tiga cara yang unik untuk menggunakan mini jar peribadi tukang yang dicetak dengan nama pengantin dan tarikh perkahwinan dalam tag. Jika anda ingin jar anda menjadi sesuatu yang mudah, anda boleh isikan minuman maka tetamu boleh ambil dan minum dalam sesuatu upacara. Kaca tebal yang terlindung dan reka bentuk yang bergaya untuk jar ini boleh dicuci dan jadi hiasan bagi semua orang selepas habis minum. Walau bagaimanapun, jika anda mencetak atau mengukir mesej peribadi pada balang seperti tarikh perkahwinan anda, jadi ia boleh menjadi souvenir perkahwinan yang bernas yang boleh disimpan oleh tetamu.

Satu lagi kegunaan untuk mini jar ini adalah sebagai ciri hiasan atas meja di sesuatu majlis yang boleh meriah sehingga membawa elemen kreatif yang tetamu anda akan ingat. Satu idea adalah untuk mengisi jar dengan susunan tumbuhan dan bunga dengan lapisan manik, pasir, batu-batu dan air. Air itu akan membolehkan bunga hidup lebih lama, dan anda juga boleh mencampurkan dalam nutrien tanaman untuk memanjangkan kehidupan bunga tu.

Penggunaan jar memang tertaruh kepada visi kreatif anda. Tetapi jar boleh dipertingkatkan dengan mesej adat dicetak atau gambar untuk menemani bunga. Satu lagi penggunaan jar kaca adalah jadikan ia sebagai lampu. Mereka boleh digunakan semata-mata atau sedikit lebih rumit dengan menambahkan elemen kecil untuk reka bentuk anda. Anda boleh meletakkan teh, lilin kecil, sabun dan lain-lain barang ke dalam jar itu juga. Dan tambah hiasan dengan kertas carik(shredded pepper) yang boleh menjadikan jar ini kelihatan lebih menarik. Lepas tu, liput penutup jar dengan gubahan kain yang cantik dan ikat dengan tali.

Penyediaan cenderahati dengan pilihan yang teliti dan hiasan yang menarik menunjukkan anda mementingkan sesuatu acara yang diadakan dan dianjurkan oleh anda. Unsur-unsur peribadi yang berbeza dengan reka bentuk yang dirancangkan, seperti tema perkahwinan atau acara khas lain, boleh membuat kesan yang besar kepada tetamu anda. Pilih min jar ini untuk acara anda dan anda akan gembira dengan membuat keputusan sebegitu.

mini jarorder sekarang

manicure set promotion

Comments (2)

  1. Tunku Abaidah Tunku Yusoff February 21, 2016
  2. Tunku Abaidah Tunku Yusoff February 21, 2016

Leave a Reply