web counter

Produk Yang Sesuai Untuk Acara Istimewa Anda

Gift Kahwin Ads

Adakah anda sedang mencari sesuatu cenderahati yang sesuai untuk diberikan kepada tetamu bagi acara yang akan , diadakan buat masa tidak lama lagi? Jika anda tidak tahu apa yang sesuai untuk anda berikan, boleh anda rujuk kebawah untuk beberapa barangan istimewa yang kami mengesyorkan kepada anda.

Love Birds Salt and Pepper Shakers

lovebird pepper shakerorder

Budaya percikan garam dan lada hitam ke dalam makanan mengikut keperluan seseorang adalah budaya makanan moden. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh penggabungan budaya di seluruh dunia, penggunaan penggoncang garam dan lada telah menjadi satu trend global. Ia merupakan satu amalan yang baik juga.

Semasa memasak, sebahagian besar nutrien dalam rempah akan sejat. Ini menyebabkan kehilangan nilai pemakanan bahan-bahan ini. Anda boleh mengekalkan tahap ini dalam makanan anda dengan percikan rempah di atasnya. Sekali lagi, jika anda mempunyai sebuah parti di tempat anda, ia akan menjadi sukar untuk menganggarkan berapa banyak lada atau garam setiap orang memerlukan. Oleh itu, adalah lebih baik untuk mempunyai beberapa penggoncang lada garam di atas meja makan.

Sakura Glass Photo Coasters

sakura glass photo coastersorder sekarang

Alas cawan sakura ini boleh menjadi sebahagian reka bentuk yang kecil untuk keseluruh bilik anda. Walau bagaimanapun, adalah butiran ruang yang akan menentukan personaliti anda yang sebenar. Walaupun penampilan bilik yang luas akan memberi kenangan yang kuat di otak pelawat anda,peleburan ke dalam memori adalah lebih sedikit daripada bayangan rupa sebenar, butiran halus yang akan memberikan suasana yang harmoni dan aman kepada mereka. Jadi, alas cawan sakura ini adalah sesuatu cenderahati terperinci yang membangkitkan kedua-dua rasa kecanggihan dan keperibadian.

Bride and Groom Box

bride and groom box

order now

Adakah anda mengatakan “terima kasih” dengan murah hati bersama pemberian makanan ringan kegemaran orang ramai? Kotak yang berorak reka bentuk pengantin lelaki dan perempuan ini merupakan pakej kotak cantik yang anda perlukan untuk acara anda.

Kotak-kotak ini mempunyai ciri tahan lama yang boleh anda pakai untuk mengisi gula-gula, biskut, coklat atau barang lain pilihan anda. Label peribadi boleh anda sediakan untuk melekat ke atas kotak itu bersama dengan mesej khas. Menyelaras cenderahati parti anda dengan hiasan. Memilih warna label dan corak latar belakang seperti ini amat sesuai untuk semua perkahwinan. Mengubah cenderahati anda untuk menjadi sesuatu cenderahati yang tidak dapat dilupakan dengan kotak-kotak gula-gula cantik ini!

Butterfly Bookmark

Bookmark adalah hadiah yang bagus. Hadiah ini bukan kertas yang berwarna-warni yang dilekat dengan padanan tassels yang dijual di kedai-kedai buku. Penanda buku elegan ini diperbuat daripada pewter dan dihiasi dengan reben dan kotak yang cantik.

Kebanyakan perkahwinan sekarang mempunyai tema dan cenderahati penanda buku boleh didapati untuk bersepadan dengan hampir semua tema. Jika pasangan ini suka membaca, cenderahati bookmark akan membuat hadiah yang amat sepadan sekali.

Cenderahati bookmark diperbuat daripada pewter dan aluminium. Ia direka dalam bentuk rama-rama yang menggambarkan percintaan yang sempurna. Ia boleh dihiasi dengan reben putih dan manik hiasan.

manicure set promotion

Leave a Reply

×