web counter

Rectangular Candy Boxes Yang Bersaiz Besar

Gift Kahwin Ads

Sini terdapat rectangular candy box yang reka dengan cupboard. Semua kotak ni tidak dilipat semasa sampai ke kedai kami. Ia bukan susah sangat untuk anda lipat sendiri kotak itu. Selain daripada tu, ada jugak boleh mengisikan apa-apa saja yang anda ingin muat dalam kotak ni.

Saiz kotak: L 10.5cm x W 8cm x H 4.6cm

Rectangular Candy Boxes Besar dalam Warna Merah


Ini adalah kotak sebelum lipat


Selepas siap lipat, kotak ni akan jadi begitu. Contoh kotak ni dah dihiaskan dengan satin reben yang berwarna coklat dan juga ditamparkan dengan sticker yang reka dengan peribadi design di atas kotak tu.


Dua contoh telur yang diisi ke dalam kotak tu. Jadi kotak ni agak besar dan mampu muat 2 biji telur.


Anda boleh isi 6 biji Ferraro Rocher coklat dalam kotak ni jika anda ingin memberikan barangan ringan yang boleh makan kepada tetamu yang menghadiri majlis perkahwinan anda.

Big Rectangular Candy Boxes dalam Warna Purple

Anda juga boleh mendapati kotak yang berwarna ungu jika anda nak.

Warna Cream

Warna Red & Gold

 

Pengajaran Video untuk melipat kotak tu

Jika anda tidak pasti macam mana untuk lipat kotak tu, anda boleh rujuk kepada penganjaran video ni dan membuat sendiri untuk lipat kotak ni. Senang saja jika telah biasakan diri.

Untuk memberikan sesuatu hadiah yang unik dan istimewa, anda boleh memberi kotak gula-gula yang dipenuhi dengan gula-gula dan coklat. Anda boleh membuat gula-gula anda sendiri atau membeli gula-gula dari sebuah kedai menjual gula-gula dan snak. Dalam artikel ini, kami memberi anda beberapa tips berguna tentang bagaimana untuk membuat kotak gula-gula anda sendiri.

Membuat Kotak Anda Sendiri

Kotak gula-gula boleh dibuat daripada kad nipis atau kertas. Anda boleh mencari template yang mudah untuk mencetak online dan yang mempunyai arahan yang jelas diberikan untuk lipatan dan potongan. Salah satu cara yang paling mudah adalah dengan mengambil sekeping kad dan membuat potongan menyerong pada setiap sudut, kira-kira dua inci. Lipat semua pihak bulat dan bengkok sudut. Anda boleh ruji atau gam sudut bersama-sama dan melampirkan satu pemegangn jika anda mahu. Anda juga boleh menghiasi kotak yang dibeli siap seperti yang ditunjukkan dalam gambar.

Anda boleh potong kertas atau kadbod dari kotak bijirin atau karton dengan kedalaman yang dikehendaki, gunakan plastik bersih tab atau hidangan makanan gelombang mikro untuk menjadikan kotak hadiah yang jelas. Kadbod atau kertas akan menjadi lebih mudah untuk menghiasi tetapi bekas plastik akan mempunyai ketahanan dan boleh pakai dengan lama. Lihat sekeliling dapur anda dan lihat apa yang anda boleh ambil untuk membuat gubahan dan hiasan ke atas kotak hadiah gula-gula itu.

Menghiasi Kotak Buatan Sendiri

Untuk menghiasi kotak gula-gula anda, langkah pertama adalah anda perlu membuat keputusan jika anda ingin melampirkan pemegang kerana ini perlu dilakukan pada peringkat awal. Kemudian cat sekitar kotak dengan lapisan warna yang sepadan. Seterusnya, membuat keputusan bagaimana anda akan menghiasi kotak anda. Anda boleh menggunakan setem getah untuk mencetak di tepi atau anda boleh tambah lukisan imej dan motif ke atasnya.

Anda perlu menjadi kreatif dan mempunyai daya imaginasi anda. Anda boleh menggunakan cut-out dari majalah, bunga pra-buat atau rama-rama yang dibeli dalam bungkusan dari kedai-kedai bekalan seni. Anda boleh menjadikan kotak sangat mewah dengan menggunakan bulu, manik-manik, reben berkilau atau buckle. Fikirkan sama ada hadiah anda adalah untuk kanak-kanak lelaki atau perempuan dan menghias sewajarnya. Anda boleh menggunakan gambar kartun atau grafik yang telah dicetak dari laman web dengan imeg percuma dan menyesuaikan hiasan anda untuk kotak hadiah anda.

Anda juga mungkin mahu membuat garisan atas kotak gula-gula dan kertas tisu boleh digunakan untuk tujuan ini. Mereka boleh dibeli dari kedai-kedai bekalan seni. Kertas krep merupakan kertas yang lebih berat tetapi ia juga boleh digunakan untuk hiasan kotak tu. Pastikan tiada pewarna yang kena pada gula-gula anda. Susun kertas supaya ia kelihatan dengan baik. Anda boleh memotong kotak segiempat untuk muat kemas ke dalam kotak anda dan persegi lagi untuk menutup bahagian atas. Atau anda boleh meninggalkan tiga atau empat inci kertas tergantung lebih tepi dari kotak dan memotong mereka ke dalam jalur. Curl jalur dengan sepasang gunting untuk memberikan kemasan yang hebat.

manicure set promotion

One Response

  1. zainani ibrahim May 6, 2014

Leave a Reply

×