web
counter

Hadiah Perkahwinan Yang Murah dan Dihargai

Gift Kahwin Ads

Bola Lilin Bunga Rose

Lilin adalah sangat popular sebagai hadiah perkahwinan. Bola lilin bunga rose untuk dipakai dalam majlis perkahwinan boleh didapatkan dalam pelbagai warna seperti merah, merah jambu, ungu, dan emas. Mereka boleh jadi hadiah yang sempurna untuk dipadankan dengan beberapa tema perkahwinan seperti tema perkahwinan rose, tema perkahwinan warna merah, tema perkahwinan warna merah jambu, tema perkahwinan warna ungu, dan tema perkahwinan warna emas.

rose ball candle

rose ball candle

Lilin rose ini sangat popular sebagai nikmat perkahwinan dalam golongan Melayu. Jika anda ingin menjadikan lilin itu lebih menarik, anda boleh reka hadiah buat sendiri dengan setiap lilin rose dibungkus di dalam kotak hadiah yang jelas dan diikat dengan reben yang menarik.

Kotak Tuxedo Mint Tin

Tin logam dalam Tuxedo hitam dan putih atau reka bentuk Jubah canggih menambah gaya dan bakat untuk meja perkahwinan anda. Campur and spadan untuk semua tetamu lelaki dan perempuan yang menghadiri jamuan perkahwinan dalam hari istimewa anda.

Hadiah pintu(Kado hadiah untuk tetamu) – Mint Tin dalam bentuk Gaun Perkahwinan

Tin logam dalam bentuk gaun perkahwinan menambah kecantikan dan boleh dinikmati oleh tetamu jika mint tin ini mengandungi beberapa biji coklat atau gula yang menyenangkan hati.

Serasi Love Tin Box

Foto Coasters – Tradisi Abadi Kaca

Sentimen dari hati anda, dikelilingi oleh ilahi, motif bunga dan daun pada latar belakang jet hitam putih bunga. Lebih daripada coaster kaca yang menakjubkan dan nikmat perkahwinan yang disukai ramai. “Tradisi Abadi” adalah kombinasi yang sesuai sekali untuk kenangan kesenian, fungsi dan memori yang bermakna selama-lamanya.

round coaster

manicure set promotion

Leave a Reply