web
counter

Kotak Perhiasan Vintage Flora untuk VIP

Gift Kahwin Ads

kotak perhiasan

jewelry box

vip box

Kotak Perhiasan VIP Vintage Flora merupakan satu peti perhiasan yang sesuai untuk diberikan kepada tetamu wanita VIP anda untuk majlish dan upacara yang rasmi.

Saiz kotak tu adalah 12.5cm(lebar) x 9.5cm(panjang) x 5.5cm(tinggi)

Selain daripada kotak VIP ni, anda juga akan dapat brooch(kerongsang) yang berbentuk rose emas atau bunga biru dan 33biji tasbih.

Kotak Barang Kemas Buat Hadiah Yang Sempurna Untuk VIP

Kotak hadiah barang kemas adalah hadiah yang bagus untuk seseorang yang istimewa yang sudah mempunyai banyak barang kemas. Kotak-kotak seperti ini boleh dibekal dalam beberapa saiz, warna, bahan, bentuk dan gaya yang berlainan. Kotak barang kemas boleh dihadiahkan kepada sesiapa sahaja, atau ia juga boleh disertakan dengan hadiah yang lebih besar di dalam, seperti barang perhiasan.

Selama beratus-ratus tahun, kotak barang kemas perhiasan telah digunakan untuk menyimpan barang kemas dan permata yang berharga. Kotak-kotak ini boleh direka dan dihiasi untuk menunjukkan apa yang ada di dalamnya. Anda perlu ingat bahawa jika menggunakan kotak khas untuk simpanan barang kemas seperti Kotak Perhiasan Vintage Flora untuk VIP, cubalah untuk mencari satu yang akan bermakna kepada penerima, atau mencerminkan kandungan di dalam.

Peti kotak untuk perhiasan boleh dibuat daripada pelbagai bahan yang indah, seperti kristal, emas atau perak. Kotak hadiah yang dihiasi dengan barangan yang unik adalah cara yang bagus untuk menunjukkan rasa kepentingan yang anda mementingkan apa yang simpan dalam kotak hadiah tu. Tidak ada yang lebih bermakna atau menyeronokkan daripada berkongsi dengan seseorang yang anda cintai, beberapa kebolehan kreatif dan seni anda sendiri.

Kotak Barang Kemas Yang Diperbuat Daripada Kayu

Kotak barang kemas kayu adalah sangat tahan lama dan sesuatu yang akan dihargai sentiasa. Kotak barang kemas yang diperbuat daripada kayu ceri, mahoni atau Burl kayu maple akan sepadan dengan baik dengan apa-apa jenis hiasan. Kotak barang kemas oriental akan mewujudkan suasana seperti di rumah sendiri dengan vintaj ditubuhkan.

Kotak hadiah perhiasan yang menjadi lebih popular dan bergaya adalah yang diperbuat daripada kain tertentu. Kotak-kotak elegan seperti Kotak Perhiasan Vintage Flora untuk VIP ini boleh setanding dengan kotak kayu yang diperbuat dengan kayu yang mahal. Kotak kain baldu yang dibarisi amat popular bagi ramai wanita di seluruh dunia. Kotak-kotak kain ini diperbuat daripada bahan kain yang tahan lama lagi indah.

Anda boleh mencari hiasan kotak hadiah barang kemas di mana-mana kedai kraf atau secara online di banyak laman kraf. Internet adalah salah satu tempat yang terbaik untuk mula mencari untuk hadiah kotak unik untuk perhiasan yang akan sesuai dengan apa-apa acara yang istimewa.

Jika berminat, boleh anda rujuk harga dan buat tempahan di:
https://www.renowngift.com.my/vip-vintage-flora-jewerly-box/

manicure set promotion

Comments (3)

  1. Nadia ilani samsuri April 10, 2018
  2. Mardiah Mohd Yusoff December 3, 2019

Leave a Reply