web counter

Penyangkut Beg Tangan Sebagai Kado Hadiah Perkahwinan

Gift Kahwin Ads

penyangkut beg tangan

Hadiah Pernikahan untuk tetamu – beg tangan cangkuk atau penyangkut beg tangan

Anda boleh berterima kasih kepada tetamu wanita anda dengan cangkuk beg tangan yang praktikal dan cantik,

biarkan mereka menyimpan beg tangan mereka daripada kerusi di majlis perkahwinan anda …

Setiap cangkuk beg tangan boleh memegang beg tangan seberat 3kg

Minimum pesanan 100 keping, warna campuran.

Cangkuk Beg Tangan Bulat

portable cangkuk beg tangan

Ukuran: Diameter 4.3 cm Tebal 1.5 cm

Cangkuk Beg Tangan Bentuk Love

cangkuk beg tangan

Ukuran : Diameter 4.6 cm x Lebar 4.6 cm x Tebal 1.3 cm

Kotak untuk memuat Cangkuk Beg Tangan

penyangkut beg tangan

satu kotak harganya RM1.00

 

Cara Membeli Cangkuk Beg Tangan Secara Borong

Cangkuk beg tangan(handbag hook) telah menjadi semakin popular bukan sahaja untuk wanita tetapi juga untuk lelaki. Mereka telah menyerang pembeli dengan berhati-hati untuk pelanggan elegan yang ingin menetapkan gayaan dan juga mengekalkan keselesaan untuk mereka.

Cangkuk ini membolehkan anda mengantung beg tangan anda ke atas meja yang mempunyai permukaan yang rata. Dengan cara ini, pemilik tidak perlu meletakkan begnya di bawah atau atas meja. Pemilik juga tidak perlu risau untuk meletakkan beg mereka di sisi mereka yang boleh jadikan gangguan. Objek kecil yang berguna ni boleh dibeli dengan harga yang sangat murah kerana sebuah cangkuk beg tangan biasa berharga daripada RM20. Walau bagaimanapun, ini boleh menjadi jauh lebih murah jika seseorang membeli barangan ini dengan pukal atau borong.

Membeli cangkuk beg tangan secara borong bukan hanya boleh jadi bagi orang-orang dalam perniagaan. Ia juga boleh dilakukan oleh mereka yang ingin mempunyai pemegang yang berlainan untuk setiap hari. Ini boleh dibandingkan dengan seseorang yang suka memakai pakaian yang berlainan dan mempunyai pilihan untuk berubah setiap hari. Bagaimanapun, ia adalah barangan yang murah jadi wanita buka hanya boleh mempunyai 2-3 daripada mereka. Mereka mungkin boleh membeli sekurang-kurangnya 5 cangkuk beg tangan itu untuk bertukar dan bersepadan dengan pakaian mereka setiap kali pergi ke majlis jamuan.

Apabila membeli cangkuk beg tangan borong, jangan lupa untuk memeriksa secara rawak untuk mempastikan cangkuk beg tangan itu berfungsi baik tanpa sebarang kerosakan. Juga, perlu diingatkan bahawa cangkuk beg tangan borong biasanya disertakan dengan syarat “tidak boleh kembali pertukaran”, terutamanya jika anda telah membelinya buat beberapa hari lepas.

Pembeli juga boleh menyemak bahagian yang dilampirkan ke meja untuk mengetahui sama ada ia benar-benar boleh melekat ke meja atau tidak. Cangkuk yang memegang beg itu harus cukup kuat untuk mengendalikan objek berat yang merupakan tujuan utama untuk anda beli barangan itu.

Membeli cangkuk beg tangan secara borong adalah lebih murah kerana kos pengeluaran dikongsi oleh banyak bahan-bahan lain. Ini adalah kebaikan untuk membeli dengan kuantiti yang banyak. Ia adalah seperti baju, terdapat juga keperluan untuk memeriksa reka bentuk terutamanya jika tujuan untuk anda membeli secara borong adalah untuk perniagaan kerana anda perlu memeriksa dengan teliti dan berhati-hati untuk mendapatkan semua barangan yang befungsi bagus tanpa kerosakan.

Bahan yang dipakai untuk membuat cangkuk itu juga perlu diperiksa mengikut tujuan orang yang akan menggunakannya. Tembaga, emas dan beberapa logam adalah bahan yang lebih elegan untuk kelihatan jika ia mempunyai kristal di atasnya. Para remaja sering lebih suka bahan-bahan plastik yang berwarna-warni, ini adalah cukup praktikal untuk mereka kerana remaja sering ingin membeli yang baru buat masa yang singkat.

Adalah penting bagi seseorang untuk melihat dengan lebih dekat pada setiap aspek cangkuk beg tangan sebelum membelinya dengan banyak untuk menjimatkan masa dan wang. Ia adalah baik untuk menjadi bijak apabila membeli cangkuk beg tangan secara borong kerana anda tidak mahu membuang masa anda untuk kembali membeli lagi buat setiap kali anda inginkan lagi satu cangkuk yang baru.

manicure set promotion

Comments (3)

  1. aslili February 8, 2012
  2. Mastika November 9, 2015

Leave a Reply

×