web
counter

Design Kad Kahwin Online

Gift Kahwin Ads

Buat sendiri atau DIY kad kahwin dapat memastikan pasangan pengantin itu akan mendapat jemputan perkahwinan yang sempurna dengan menambah gaya dan perasaan peribadi mereka sendiri. Mereka boleh mempunyai kawalan penuh ke atas reka bentuk kad untuk menjadikannya kerupaan unik dan elegan. Semua ni boleh dicapai dalam bajet yang mereka mampu.

Cari Laman Yang Membolehkan Anda DIY Kad Kahwin Online

Dan jika anda adalah ketat pada bajet perkahwinan anda ia juga adalah pilihan yang baik untuk anda design kad kahwin sendiri online. Kos untuk DIY secara online anda adalah berkaitan dengan jumlah tetamu yang anda jemput untuk menghadiri perkahwinan anda. Jadi, jika anda mempunyai ramai tetamu yang akan datang ke perkahwinan anda, maka kos untuk membuat kad kahwin boleh menjadi satu kos yang besar jika ia ditambah ke atas keseluruh perbelanjaan untuk perkahwinan anda.

Bagaimana Anda Menjimatkan Wang?
Untuk menjimatkan wang untuk bayaran kepada perkhidmatan profesional kad jemputan kahwin, Salah satu cara yang baik adalah design kad kahwin online dengan bantuan laman kad yang mempunyai semua fungsi yang sedia ada untuk memudahkan rekaan kad. Selepas tu, anda boleh membeli kit kad jemputan perkahwinan yang boleh dicetak untuk mencetakkan kesemuaan kad tu. Anda boleh menjimatkan wang yang banyak apabila anda mencetak kad jemputan perkahwinan anda sendiri. Malah jika anda hanya mempunyai pengetahuan asas komputer dan satu printer biasa saja, anda masih boleh design kad anda yang boleh kelihatan seperti anda mengupah seorang profesional untuk membuatnya.

Kad yang DIY oleh anda mempunyai kelebihan besar berbanding dengan kad yang diperbuat oleh profesional. Kad DIY anda boleh menggambarkan personaliti dan keinginan anda dengan sempurna dan bukan apa saja yang direka oleh orang lain yang difikirkan sesuai untuk anda. Jika jumlah kad tidak terlalu banyak, mungkin anda boleh tambah gambar pengantin yang berwarna dalam kad jemputan tu.

Hiasan Tambahan Atas Kad Kahwin
Selepas design kad anda, jangan ingat kerja anda sudah berakhir. Anda kena buat sikit hiasan tangan atas kad kahwin tu seperti semburkan sikit minyak wangi atas kad tu supaya ia berbau wangi atau membalut samput surat dengan reben satin untuk menambahkan keindahan seluruh kad tu.

Setelah anda mempunyai reka bentuk yang telah dimuktamadkan, cetakkan satu sample keluar untuk lihat keadaan fizikal. Semak dengan berhati-hati untuk melihat jika ia benar-benar kelihatan seperti apa yang anda inginkan sebelum anda memulakan cetakan untuk semua kad. Bergantung kepada reka bentuk yang dipilih dan pencetak(printer), proses ini boleh mengambil masa, jadi merancang dengan baik di mana keperluan untuk menambah kad ke dalam printer supaya ia boleh terus mencetak tanpa berhenti atau anda kena memberi perhatian atas printer tu supaya sebarang percetakan yang salah boleh dibetulkan dengan segera.

Invys.com

Anda tidak perlu sebarang kemahiran khas atau perisian untuk design kad kahwin sendiri. Invys adalah cara yang paling mudah untuk DIY kad yang bergaya dan fesyen, lebih lagi kad jemputan perkahwinan tu boleh dicetak selepas siap design. Pendaftaran adalah percuma untuk laman ini dan ia membolehkan anda untuk menyimpan projek kad kahwin anda untuk rekaan selanjutnya untuk lain masa.

Anda hanya perlu membayar apabila anda sudah bersedia untuk membeli reka bentuk kad jemputan kahwin unik yang boleh bercetak dan direka oleh anda! Anda boleh cetak kad kahwin di rumah anda sendiri, atau ambil ke kedai cetak untuk cetakan kad-kad tu. Fail-fail yang dicipta oleh Invys.com adalah PDF cetak-siap. Tidak seperti software kad jemputan tradisional, anda tidak perlu untuk membeli atau memuat turun program ini sebelum anda mencubanya. Semua yang anda perlukan ialah komputer atau laptop yang sedia online dan membuat kad jemputan di laman Invys terus. Ingat, anda cuma perlu membayar untuk reka bentuk kad jemputan yang anda mahu cetak!

Jika anda tidak tahu macam mana untuk menggunakan laman Inys, di bawah adalah beberapa video tutorial yang disediakan untuk menyenangkan anda belajar dan mengetahui semua fungsi yang dapat di laman ni. Jadi, nikmati rekaan anda sendiri dengan laman ni.

Tinjauan Free Design Kad Kahwin Online di Invys.com

Bagaimana untuk Tukar Warna Kad Jemputan dengan Penggunaan Invys.com

Menambahkan Gaya Teks atas Kad Kahwin dengan Invys.com

Artikel berkaitan:

manicure set promotion

Leave a Reply