web
counter

Kotak Candy Bulat (9 Reka Bentuk)

Gift Kahwin Ads

Diameter: 7.5cm   Tinggi: 5cm

Boleh isi 6 gula atau 2 Ferrero Rocher

Wedding Door Gift Red Round Candy Box

RCB01

Wedding Door Gift Pink Round Candy Box

RCB02

Wedding Door Gift Purple Round Candy Box

RCB03

Red Round Candy Box Favour

RCB04

Purple Round Candy Box Favour

RCB05

Pink Round Candy Box Favour

RCB06

Red Round Wedding Candy Box

RCB07

Gold Round Wedding Candy Box

RCB08

Purple Round Wedding Candy Box

RCB09

Siap dibuat, kamu cuma perlu isikan kotak ini dengan kertas cincang dan gula-gula anda sendiri 🙂

Ready Made Round Candy Box

Ready Made Round Candy Box

Saya tahu, cenderahati perkahwinan murah adalah apa yang anda sedang mencari tetapi anda mungkin tidak tahu apa yang patut anda beli. Lebih lagi, anda pasti ingin mendapatkan sesuatu yang unik dan khas. Berikut adalah beberapa tips penting yang akan memberi anda beberapa idea untuk dapatkan cenderahati perkahwinan murah.

Pencarian cenderahati yang dibekalkan dengan harga murah boleh memakan masa yang banyak jika anda tidak membuat rancangan pilihan dengan baik. Dari makanan, bunga, pakaian dan cenderahati, terdapat begitu banyak perkara untuk persediaan dan masa jadi sangat sedikit. Dan kos bahkan tidak dapat anda bermula untuk merancang majlis perkahwinan.

Pastikan sebelum anda mula menganjurkan acara perkahwinan, anda mempunyai simpanan wang yang mencukupi. Apabila anda membiayai perkahwinan anda sendiri, anda mungkin perlu untuk menyimpan setiap siling yang ada, dan ini akan bermula dengan cenderahati perkahwinan. Ini tidak bermakna bahawa anda memberikan tetamu anda sesuatu cenderahati yang tidak berkualiti, ia hanya bermakna memberi mereka cenderahati yang khas dan unik tetapi juga dengan harga yang murah.

Sebab mengapa pasangan itu memberi cenderahati perkahwinan kepada tetamu dalam satu perkahwinan adalah untuk tetamu mengetahui bahawa mereka amat dihargai dan disayangi. Ini adalah teknik yang menegaskan banyak terima kasih kepada para tetamu untuk membuat hari perkahwinan itu begitu istimewa.

Cara yang paling mudah untuk mengawal kos pembelanjaan atas cenderahati perkahwinan adalah beli semua barangan dari satu pembekal sahaja. Satu cara yang baik untuk menjimatkan kos adalah untuk membeli bekalan atau barang-barang secara pukal. Anda boleh mencari pemborong yang akan memberikan anda produk pada kos borong dan anda boleh menjimat wang yang banyak. Terdapat lebih teknik untuk mendapatkan pembayaran balik serta; apa yang anda perlu lakukan adalah membeli dalam kuantiti yang besar.

Pastikan anda terus dapatkan cenderahati dengan mudah dan memperibadikan mereka kemudian. Satu cara untuk mengekalkan kos yang rendah kepada cenderahati perkahwinan adalah dengan DIY atau membuat sendiri. Cenderahati buatan tangan anda boleh menjadikannya satu cenderahati yang unik dan khas. Sesuatu cenderahati khas adalah pilihan makanan untuk diisi dalam kotak bulatan kertas.

Biskut, kek, cookie atau gula-gula merupakan makanan yang sesuai untuk diisi dalam kotak bulatan kerta. Anda juga boleh membeli botol kecil secara pukal, memperibadikan botol dan memberikan mereka sebagai cenderahati perkahwinan. Makanan adalah satu yang senang disediakan untuk tetamu kerana semua orang suka makanan dan mereka tidak akan buangkan cenderahati itu selepas menerimanya.

Lilin, botol kaca dan pasu adalah cara yang baik untuk membuat cenderahati peribadi. Anda boleh membeli barangan kaca dari pasar lambak pada kos yang berpatutan, dan apa yang anda perlu lakukan adalah cat mereka dengan mesej khas. Bakat yang kau miliki boleh anda lakukan pada cenderahati perkahwinan anda. Jika anda boleh menulis dengan baik, maka anda boleh mengarang puisi untuk tetamu, dan jika bakat anda terletak dalam lukisan kemudian cat gambar atau hiasan dinding.

Selain daripada tu, satu set alas cawan atau coaster yang berwarna-warni boleh juga dipertimbangkan. Idea ini sungguh mudah dan anda boleh menambah sedikit cita rasa peribadi diri sendiri dengan ikat tag atau label yang mengandungi nama pengantin dan tarikh perkahwinan di atasnya.

Kotak Bulatan Kertas

Anda cuma perlu mengluangkan sikit masa untuk mencari cenderahati yang ditawarkan dengan harga murah dalam internet dengan beberapa klik butang. Terdapat laman web internet pengantin yang bahkan menawarkan untuk memperibadikan cenderahati perkahwinan anda dengan harga yang tidak mahal sangat. Anda akan mendapati segala-galanya dalam talian, dari lilin, salt & pepper shaker sampai ke kotak tin. Juga, anda boleh mempertimbangkan kotak gula-gula bulat yang ideal untuk anda untuk mengisi coklat dan gula-gula kecil dan memberikan kepada tetamu jemputan anda.

Apa yang anda ingin untuk hari perkahwinan anda jadi adalah untuk tetamu anda menyeronok dalam majlis perkahwinan anda. Tetamu tidak perlu tahu berapa banyak anda telah belanja untuk cenderahati perkahwinan, selagi cenderahati itu tidak kelihatan teruk sangat. Pastikan anda membuat penyediaan cenderahati dengan lebih awal sebelum tarikh perkahwinan supaya anda tidak tergesa-gesa buat masa yang singkat. Jangan lupa untuk mempunyai masa yang baik semasa anda mencari cenderahati perkahwinan murah dan pastikan anda memberikan satu ingatan yang kuat untuk tetamu bagi perkahwinan anda.

manicure set promotion

Comments (18)

 1. nurul January 27, 2012
  • admin January 28, 2012
 2. IAG February 5, 2012
  • admin February 5, 2012
 3. Wahana February 24, 2012
  • admin February 24, 2012
 4. AZMANISHAIDA ALIAS April 14, 2012
 5. nisha April 14, 2012
 6. Ary April 23, 2012
  • admin April 23, 2012
 7. Zalina August 27, 2012
  • admin August 27, 2012
 8. arriefa September 10, 2012
  • admin September 14, 2012
 9. ezreen November 23, 2012
 10. aziz December 8, 2012
 11. Loga September 12, 2018

Leave a Reply