web
counter

Reka Bentuk Pembungkusan Kotak hadiah Mudah Lagi Mewah

Gift Kahwin Ads

Kebanyakan kotak hadiah yang diberikan boleh diiktiraf dengan pembungkusan yang unik. Hadiah rasmi yang diberi oleh tuan rumah atau jabatan negeri biasanya dibalut dengan rasmi dan elegan dengan kotak kertas putih atau emas yang biasanya dihiasi dengan tali atau reben yang cantik. Jika penerima adalah keramaian wanita, boleh anda tambah denga reben sutera ungu, manakala jika penerima adalah keramaian lelaki, dia akan menambah hiasan daun. Seseorang menghantar hadiah yang agak sesuka hati dan kertas akan memainkan peranan yang penting.

sweet couple candy box 1

Bungkusan hadiah mewakili citarasa, perasaan warna, hobi dan ciri-ciri reka bentuk anda. Sebaik sahaja anda membuat keputusan untuk cara pembungkusan anda sendiri, anda boleh mengelakkan keputusan yang anda mesti buat pada masa depan.

Pembungkusan asas dan kreatif

Pembungkusan ketara mungkin sangat mudah atau mungkin sangat mewah. Kebanyakan hadiah boleh diletakkan di dalam pembungkusan dengan bentuk asas: silinder, persegi, pek bata dan sebagainya. Pembungkusan ini boleh disediakan sekecil kotak mancis atau boleh dijadi sebesar seperti kotak wagon. Semua orang boleh belajar untuk melipat dan tampar bekas dengan bentuk ini.

Jika anda pandai pakej dengan kertas, beberapa lapisan warna atau kertas tisu putih boleh direka untuk pembungkusan yang mudah dan menarik. Selain itu, anda boleh membuat corak dan tulisan di atas kotak kertas anda.

sweet couple candy box 2

Walau bagaimanapun, ramai di antara kita yang selalu menggunakan pembungkusan yang mudah dan biasa. Biasanya, pemprosesan hadiah merupakan perkara yang keramaian orang sediakan pada saat akhir tanpa pertimbangan. Jenis pembungkusan ini akan memberikan isyarat yang salah kepada tetamu iaitu penghantar mengambil hadiah ini tergesa-gesa dan tanpa memilih dengan berhati-hati. Walaupun pada hakikatnya, penghantar telah menghabiskan banyak masa untuk mengambil hadiah yang baik yang sesuai kepada tetamu.

Arahan pembungkusan hadiah

Anda boleh mengikat hadiah kecil yang berkaitan di luar bungkusan. Ini akan membawa sesuatu tambahan yang menarik kepada kanak-kanak, dan akan menjadi hadiah khas untuk orang dewasa juga.

– Pilih kotak kertas dengan keberatan yang sesuai dan jenis pembungkusan yang anda mahu. Sebagai contoh, ia adalah salah untuk bungkus hadiah kecil dengan kertas berat.

– Pilih kertas corak berkenaan mengikut saiz hadiah. Sebagai contoh, corak besar adalah sesuai untuk pembungkusan hadiah yang besar.

– Hasilkan ciri-ciri pembungkusan anda sendiri, seperti menggunakan warna, jenis kertas atau reben sutera dan bekas khas.

– Jangan lupa untuk menulis satu dua ayat untuk meluahkan perasaan anda. Ia adalah lebih dialu-alukan bertanding dengan menandatangani nama anda.

Kad Hadiah

Para pakar berpendapat bahawa kad atau tag kotak boleh mencerminkan perubahan masyarakat yang lebih tepat dan cepat. Pada masa kini, kebanyakan orang suka menghantar kad dengan gaya dan kandungan yang berbeza dalam masa yang berbeza sebab ia boleh memberi orang perasaan yang bermakna.

sweet couple candy box 3

Anda boleh memberikan kotak hadiah bersama dengan ikatan tag dalam banyak keadaan, seperti perkahwinan, pelayanan kejayaan, pemindahan rumah baru dan banyak lagi. Tapi bukan semua hadiah perlu dilekati dengan kad, cuma ia boleh menambahkan kecantikan keseluruhan kotak dan seseorang penerima akan menyimpannya untuk masa yang lama.

manicure set promotion

Leave a Reply