web
counter

Mint Tin Design 2012

Gift Kahwin Ads

Cenderahati Mint Tin Diskaun

Mencari cenderahati perkahwinan diskaun dan merancang perkahwinan mungkin terbukti menjadi urusan sedikit rumit untuk kebanyakan orang.

Ini boleh menjadi lebih rumit lagi jika anda mempunyai bajet yang ketat. Dalam situasi ini, anda boleh membuat perjanjian pada tradisi perkahwinan, seperti membeli cenderahati mint tin dengan kuantiti yang banyak untuk mendapat harga diskaun dan memberi kepada tetamu dalam majlis perkahwinan anda.

Hampir semua orang sukakan cenderahati dibekalkan dengan harga yang murah, jadi mengapa tidak anda mencari di laman-laman yang membekalkan cenderahati dengan pelbagai warna dan saiz. Anda akan mendapati kedai-kedai seperti Renown Gift yang jauh lebih daripada bersedia untuk menjual mint tin pada kadar diskaun.

Mint tin ini mempunyai design yang comel, anda boleh membuat padanan tag khas apabila anda membeli mereka. Tetamu anda pasti untuk menikmati dengan cenderahati itu apabila mereka menerimanya daripada tangan mu.

Alas Cawan

Alas cawan atau coaster kaca adalah antara cenderahati yang baik dan murah. Cenderahati murah ini boleh anda dapat dalam set dua; dan anda boleh memperibadikan mereka dengan meletakkan gambar anda dan pasangan anda dalam coaster itu. Anda boleh letak semua cenderahati tu di atas meja penerimaan dan beri kepada tetamu yang hadir.

Tetamu anda pasti akan memegang cenderahati ini dengan tangan yang rapat buat satu tempoh masa selepas perkahwinan anda. Satu lagi konsep diskaun hebat untuk cenderahati perkahwinan adalah mempertimbangkan untuk pembelian sabun buatan tangan. Cenderahati ini dibekalkan dalam pameran kotak yang telus dan amat sesuai sebagai paparan di meja penyambut tetamu.

Mint Tin Pudina
Idea untuk memberi cenderahati perkahwinan diskaun seperti mint tin timah yang anda boleh mendapatkan diskaun yang baik dengan membeli mereka secara pukal. Anda boleh megisi tin ini dengan gula-gula, coklat, muffin dan barangan lain yang anda suka dalam bekas tin pudina dan terpercik mereka pada meja penerimaan sebagai hiasan.

Cenderahati perkahwinan yang boleh dimakan adalah antara cenderahati yang mempunyai diskaun yang besar untuk anda mempertimbangkan sebagai cenderahati perkahwinan anda. Anda boleh membeli secara banyak dari pembekal atau anda boleh membuat mereka sendiri dengan cuma memberi bahan-bahan untuk membuatnya.

Gunakan bakat anda dalam membuat cenderahati tetamu akan anda menikmati seluruh proses, anda boleh kemudian isi makanan seperti cookie, lolipop, coklat, dan sebagainya. Anda juga boleh mencari makanan khas dan murah seperti cupcakes, pastri dan pelbagai biskut.

Ia terpulang kepada anda untuk memilih cenderahati perkahwinan yang ideal sambil menjaga personaliti dan gaya anda dalam fikiran. Beri cookies peribadi di mana gula yang merupakan warna serupa dengan tema warna perkahwinan anda atau lolipop diperibadikan dengan nama anda terdapat dalam gaya yang unik dan bentuk di dalamnya.

Walaupun cenderamata khas dalam bentuk bingkai gambar dengan gambar anda di dalamnya adalah idea yang cemerlang. Gunakan cara ini atau mana-mana konsep lain bagi kaedah pengurangan kos untuk pemberian cenderahati perkahwinan diskaun yang mengingatkan tetamu anda apabila mereka melihat balik cenderahati itu selepas perkahwinan anda.

manicure set promotion

Comments (10)

 1. anor May 20, 2012
  • admin May 20, 2012
 2. yasmin June 17, 2012
 3. Aminah July 15, 2012
  • admin July 15, 2012
 4. Siti November 20, 2012
  • admin November 21, 2012
 5. Lynn April 20, 2013
 6. LIZA February 19, 2014

Leave a Reply