web
counter

Mint Tin Design Baru Utk Pilihan Anda

Gift Kahwin Ads

Kesemuaan Metallic Tin Box ditunjukkan di sin adalah buatan kraf tangan untuk menemui kesukaan peribadi.

Miss Alice Love Tin Box

Size : Length 7cm x Width 7cm x Height 4cm

Lavender Round Metallic Tin Box

lavender round metallic tin box

Size : Diameter 6.3cm x H 5.0cm

Pastel Princess Round Tin Box

Size : Diameter 6.8cm x height 4.8cm (small)

Rose Round Metallic Tin Box with Glittery Ribbon

Size : Diameter 7.5cm x H 5.3cm (Medium)

Kotak Tin Yang Mengagumkan Untuk Acara Istimewa

Menyampaikan hadiah anda dalam kotak mint tin timah yang indah merupakan cara yang baik untuk menunjukkan rakan khas anda bahawa anda benar-benar mengambil berat dan menghargai nilai persahabatan dengan mereka. Memberi hadiah dalam kotak mint tin timah hiasan adalah seperti memberi dua hadiah buat sekaligus. Apabila memberi hadiah dengan kotak hadiah yang unik akan memisahkan hadiah anda dari hadiah orang lain yang cuma disediakan dengan tidak bersungguh-sungguh.

Gula-gula dan coklat yang sangat sesuai untuk membuat mereka sebagai door gift yang boleh dimakan atau cenderahati untuk diberikan kepada tetamu dalam sesuatu perkahwinan. Dengan kemajuan dalam pembentukan jamuan dan majlis perkahwinan, bungkusan gula-gula dan coklat juga telah menerima banyak perubahan. Walaupun gula-gula dan coklat biasanya boleh kelihatan bersaiz kecil, tetapi mereka memainkan peranan yang penting yang berkaitan dengan gaya dan suasana untuk keseluruhan perkahwinan.

Mendapatkan kotak mint tin timah yang sesuai dan bergaya untuk mengisi gula-gula dan coklat boleh membuat keajaiban bagi anda bagi mendapat sambutan hebat dan sambutan hangat daripada tetamu anda. Perkahwinan anda juga akan berjalan dengan penuh maruah diri. Di samping itu, pembungkusan gula-gula dan coklat dengan kotak gula-gula yang bagus bukan sahaja boleh mewujudkan suasana yang penuh seni dan budaya, pada masa yang sama ia juga boleh menunjukkan bahawa pasangan pengantin yang mempunyai personaliti yang lebih menyerlah dan perasaan khas. Tidak kira apa makna untuk memberi gula-gula atau coklat dalam kotak mint tin timah dan diberikan kepada tetamu sebagai cenderahati, memilih sesuatu yang mempunyai personaliti seperti Lavender Tin Box dengan reben organza seperti yang ditunjukkan dalam gambar pasti akan membuat perkahwinan anda lebih elegan dan bergaya.

manicure set promotion

Comments (2)

  1. norhashilawati che hassan November 23, 2012

Leave a Reply