web
counter

Tin Box Yang Berkenan

Gift Kahwin Ads


A001 – Small love shaped mint tin dengan deco


A002 – Small round shaped mint tin dengan polka-dot reben dan name tag


A003 – Pelbagai warna round shaped mint tin dengan bunga deco di atas


A004 – Pelbagai warna tin box segi empat yang lawa


A005 = Round shaped mint tin yang bersaiz medium dengan deco di atas

Cenderahati Unik Dan Moden

Bertahun-tahun yang lalu, cuma terdapat pilihan yang terhad untuk cenderahati perkahwinan. Yang paling biasa ialah para tetamu pulang dengan sepotong kek perkahwinan dalam kotak yang cantik atau dengan sekuntum bunga telur. Tidak lama kemudian, cenderahati menjadi semakin popular untuk majlis perkahwinan, tetapi masih terhad untuk pilihan seperti beberapa badam dalam beg tulle, atau lilin wangi dibungkus dalam bungkus saran berwarna sahaja.

Hari ini, perniagaan cenderahati telah mengambil tempat sendiri and memainkan peranan yang penting dalam sesuatu acara. Layari mana-mana laman web dan anda akan mendapati beratus-ratus, jika tidak beribu-ribu pilihan untuk cenderahati.

Pelbagai Pilihan Untuk Cenderahati

Mempunyai banyak pilihan adalah perkara-perkara yang baik bagi kebanyakan pengantin, yang bukan sahaja mereka yang cuba mencari barangan gubahan hantaran, juga cenderahati yang cantik dan ekspresif personaliti yang unik untuk tetamu ambil balik ke rumah masing masing.

Tetapi bagi sesetengah pengantin, terlalu banyak pilihan juga menyebabkan sesuatu beban bagi pengantin. Mereka berasa keliru dan tidak tahu nak pilih apa cenderahati yang betul-betul boleh memcerminkkan sifat peribadi mereka dan menghantar mesej yang betul kepada tetamu. Juga mereka ingin mengelakkan cenderahati yang akan menghantar mesej yang salah. Jika pengantin memilih sesuatu yang dia mampu beli, adakah tetamu akan berfikir dia kedekut? Jika dia memilih sesuatu yang mempunyai citarasa persendirian yang baik, bolehkan dia mampu bayar untuk kos itu? Jika dia memilih sesuatu yang praktikal, adalah ini akan menghantar mesej yang betul untuk majlis perkahwinan mereka?

Cari Secara Online

Untuk membantu semua pengantin untuk menyelesaikan masalah yang mereka hadapi, bolehlah mereka mempertimbangkan untuk mencari dan membeli bekalan perkahwinan di laman-laman online. Hari ini, semakin ramai pasangan yang menjadi celik dalam talian. Atas sebab ini, beribu-ribu kedai-kedai online yang mengalahkan antara satu sama lain dengan menawarkan pelbagai jenis cenderahati perkahwinan, kotak dan pembungkusan yang menarik untuk dipilih oleh pelanggan. Peniaga online biasanya menawarkan pelbagai koleksi yang memenuhi permintaan khusus yang berlainan bagi apa-apa saja tema perkahwinan.

Kotak Tin Dengan Pelbagai Bentuk dan Hiasan

Antaranya, ramai yang akhirnya pilih mint tin (kotak tin) sebagai cenderahati mereka. Apa yang membuat kotak itu sangat popular adalah bahawa mereka kelihatan sangat inspirasi dan boleh dihiasi dengan pelbagai aksesori peribadi. Terdapat pilihan yang timbul mentakrifkan semula cenderahati dan mempunyai kelas, membuat tanda yang mudah untuk makan yang diisi di dalam kotak tin yang boleh dimakan oleh tetamu. Terdapat idea-idea kreatif yang lain anda boleh anda membuat kraf ke atas kotak tin itu, seperti gantung tag atau label, atau melekat pelekat peribadi ke atasnya. Memperibadikan cenderahati perkahwinan membantu menyampaikan sentimen dan terima kasih kepada semua orang yang akan membawa satu bali ke rumah masing-masing.

Metallic Tin Box Dengan Design Yang Lawa

Terdapat begitu banyak kotak mint tin yang unik dengan pelbagai hiasan untuk dipilih. Antara yang paling popular adalah tin box segi empat yang lawa dan bertema. Anda boleh juga beli kotak kosong dan membuat hiasan anda sendiri di rumah. Terdapat banyak arahan dalam talian tentang cara dan idea-idea licik yang berkaitan dengan DIY kotak cenderahati.

Ia bukan apa kesalahan bagi anda mempunyai impian untuk mendapat satu perkahwinan yang sempurna. Tetapi untuk membuat ia menjadi kenyataan, seseorang pengantin itu perlu berhati-hati dan kreatif dalam setiap keputusan dia akan membuat. Merancang perkahwinan yang sempurna, ia juga adalah suatu perkara yang bagaimana ia akan dirancang sebelum tarikh yang ditetapkan. Sumber bekalan perkahwinan juga perlu dipertimbangkan. Mereka mesti boleh dipercayai untuk membuat perancangan yang lebih mudah bagi pasangan itu.

manicure set promotion

Comments (4)

  1. Izzat Kamel January 22, 2013
    • admin January 22, 2013
  2. rose February 1, 2013

Leave a Reply