web
counter

Cara Penyediaan Bajet Perkahwinan

Gift Kahwin Ads

Perkahwinan boleh mahal jika anda tidak mempunyai perancangan yang betul . Oleh itu untuk menjimatkan wang bagi perkahwinan, anda perlu mengeluarkan nota dan menulis di atas nota tu untuk pelan bajet anda.

kotak gula

Anda boleh mencari tempat yang menyediakan katering di tapak dan mempunyai perancang perkahwinan di lokasi. Dengan ini ia dapat menjimatkan masa kedua-dua pengantin perempuan dan juga masa keluarga mereka. Di samping tu, ia juga dapat menjimatkan tenaga dibelanjakan untuk semua kerja dan perkara-perkara kecil. Banyak dewan perkahwinan yang akan memberikan hadiah percuma jika anda membuat keputusan untuk mengadakan perkahwinan anda pada hari Jumaat atau Ahad tapi perbelanjaan akan jadi mahal pada hari tu. Jadi, anda boleh merancang tarikh perkahwinan anda pada hari minggu jika anda berada dalam bajet perbelanjaan yang rendah.

Anda boleh menggunakan bunga palsu dan bukan bunga sebenar untuk bouqets dan anda boleh buatnya sendiri. Pastikan anda membuat hiasan yang mudah dan tidak akan menunjukkan bahawa anda seorang kedekut. Jika anda meletakkan bunga numerik mawar tunggal di tengah-tengah meja resepsi, dengan masa yang sama meletakkan kaca cermin dan beberapa votives di sebelahnya akan membuat tempat kejadian kelihatan indah dan bergaya.

kotak hadiah

Terdapat banyak dewan yang menyediakan perkhidmatan setup dan bersihan. Ini boleh melepaskan beban anda dan keluarga anda. Ia akan mengurangkan banyak tekanan daripada keluarga anda jadi mereka akan dapat berehat dan menikmati perkahwinan anda.

Rujukan:
Kiraan Kos and Bajet untuk Perkahwinan

manicure set promotion

Leave a Reply