web
counter

Pilih Dekorasi Pelamin Murah

Gift Kahwin Ads

Apabila anda ingin mencari pelamin untuk perkahwinan, Anda perlu mencari dan dapatkan servis daripada vendor dekorasi berpengalaman yang biasa memenuhi permintaan kebutuhan dekorasi pelaminan dari catering, sanggar, salon dan wedding organizer. Melihat maraknya penggunaan internet dan pencarian dekorasi pelaminan yang tinggi di internet. Terdapat banyak pakej dengan jasa dekor yang biasa mensuplai langsung kebutuhan dekor vendor-vendor mencuba mengenalkan lebih jauh lagi jasa dekorasi pelaminan satu sama lain.

hiasan pelamin

hiasan pelamin

Kebanyakan butik pengantin ada bekerjasama dengan para vendor seperti catering, sanggar, salon dan wedding organizer. Mereka sanggup siap memberikan dekorasi pelaminan murah dengan kualitas gak murahan. Ketika mendapatkan servis, adalah baik untuk anda pilih butik yang telah berpengalaman lebih dari 10 tahun di jasa dekorasi pelaminan, dengan beragam pilihan tema dekorasi, pelaminan gebyok, pelaminan adat, pelaminan modern, pelaminan modifikasi, pelaminan putih, pelaminan minimalis dan sebagainya. Dengan itu, anda akan dapat perkhidmatan yang baik dan berkualiti.

Untuk para capeng yang sedang cari vendor hiasan langsung, butik yang berpengalaman juga merupakan vendor hiasan pelamin yang betul untuk jana hubungan dan buat bisnes bersama. Harga yang mereka tawarkan tentunya jauh lebih lumayan.

Jadi, jika anda nak butik pengantin yang memberikan perkhidmatan yang anda ingini, syarat-syarat tertentu mesti ditemui seperti:
1. Harga lebih murah dengan kualiti yang baik
2. Tanpa charge transport di kawasan tertentu
3. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dekorasi pelaminan di pelbagai bangunan perkahwinan
4. Berkhidmat pelbagai model pelamin perkahwinan
5. Berkhidmat seluruh pelaminan adat senusantara
6. Untuk hiasan pelamin by request dengan harga yang berpatutan

Demikian perkenalan tentang umumnya bagi servis pelamin. Dapatkan perkhidmatan dengan pengalaman yang mencukupi, tenaga perangkai bunga yang profesional yang mengerti membuat dekorasi pelaminan anda menjadi tampil cantik dan elegant. Memperolehi pelamin yang betul akan memudahkan semua proses dan ia boleh menjadi nilai tambah tinggi untuk acara catering, acara sanggar dan acara perkahwinan anda.

Pelamin Modern Nuansa Putih Keren

pelamin putih modern

pelamin putih modern

Berikut pelamin putih moden hasil jepretan acara wedding. Pelamin Putih dengan tampalan bunga-bunga dan kesan lampu sorot warna ungu menambah wah kesuluruhannya. Pelamin ini kelihatan sangat mewah kerana tinggi, kesan sinar lampu, kelopak bunga, juntaian bunga artificial dan standing flower di sepanjang pelamin.

Dekorasi Pelaminan Padang Masjid Baitul

Berikut hasil dekorasi pelaminan padang dari pasukan hiasan pelamin murah di masjid Baitul Ikhlas, Jl. Masjid Al-Munir, Kp. Makasar Halim pada majlis resepsi perkahwinan Upik dan Rahmat. Hiasan pelamin padang kali ini mengambil tema warna hijau tosca, sesuai dengan warna baju pengantin. Di Dewan Masjid Baitul Ikhlas ini tidak boleh dipasang pelaminan padang Bagonjong kerana bumbungnya pendek.

dekorasi pelaminan padang murah

dekorasi pelaminan padang murah

Hiasan pelamin padang dengan tema warna hijau, pelaminan padang seperti ini biasa di pakai pada majlis rumah atau dewan-dewan kecil dengan bumbung yang tidak terlalu tinggi.

dekorasi buffet upik

dekorasi buffet upik

Hiasan buffet atau bufet pakej dewan, dengan satu standing flower di tengah bufet. Di hiasan pelamin kali ini pasukan hiasan pelamin murah menggunakan guci sebagai standing flower penghias meja bufet.

dessert dekorasi

dessert dekorasi

Hiasan dessert pada hiasan pesta pernikahan Upik dan Rahmat di masjid Baitul Ikhlas, Kp. Shah Alam. Hiasan dessert kali ini menggunakan standing kaca bentuk hati atau love sebagai penghias meja dessert.

gazebo masuk

gazebo masuk

Gazebo pintu masuk dengan kain motif penambah manis hiasan pesta pernikahan sederhana upik dan rahmat di dewan masjid Baitul Ikhlas.

gubukan

gubukan

Meja Gubukan dibuat menyatu untuk memaksimumkan ruang yang sempit agar meja gubukan tidak makan banyak tempat sehingga menyempitkan ruang gerak tetamu.

Pelamin Gebyok Putih Bingkai

pelamin gebyok

pelamin gebyok

Berikut gambar pelaminan gebyok putih yang di tambah bingkai menambah kesan elegant pada pelaminan gebyok. Pelaminan gebyok putih ini di pasang di Dewan Serbaguna Kampus Budi Luhur pada majlis perkahwinan Junita dan Rahman.

Semoga indahnya pelaminan seindah hubungan kedua-dua mempelai pengantin nantinya, menjaga ikatan suci sebagaimana nuansa pelaminan gebyok putih.

Panjang pelaminan kira-kira 9-10 m, dengan hiasan bunga segar warna soft putih, pink dan ungu, ditambah lagi standing flower sebanyak 4 titik yang 2 di antaranya menggunakan standing flower lampion sehingga menambah kesan semarak bunga-bunga, dan menambah lampu pada pelaminan gebyok putih.

Pelamin Padang Besar

pelamin padang besar

pelamin padang besar

Berikut pelaminan padang besar nuansa merah gold.

Dekorasi Pelaminan Putih di Puri Beta

pelamin hana 8-maret

pelamin hana 8-maret

Dekorasi Pelaminan Gebyok Putih dengan bingkai yang menambah kesan elegan dan cantik, bertempat di masjid komplek Puri Beta.

Inspirasi Dekorasi Pelaminan Antarabangsa dari Kanada

Hiasan pelamin murah senantiasa berupaya mencari inspirasi trend hiasan perkahwinan di dunia, salah satu video berikut merupakan hiasan perkahwinan di Kanada. Salah satu trend hiasan antarabangsa atau hiasan moden lebih banyak menggunakan bahan-bahan hiasan sebagai backdrop pelamin, dan menggunakan aksesori kristal-kristal dengan tambahan bunga segar dan kesan lampu yang membuat pelaminan semakin cantik dan kelihatan mewah.

Artikel berkaitan:
Pelamin Yang Simple Lagi Kelihatan Cantik

manicure set promotion

One Response

  1. Khairul Zamri November 1, 2016

Leave a Reply