web
counter

Hello Kitty Mint Tin

Gift Kahwin Ads

Updated: 5hb Oktober 2018

Hello Kitty Jemputan dan Bekalan

Idea untuk mengadakan parti hari jadi Hello Kitty memerlukan bekalan-bekalan parti merah jambu terang dan juga termasuk jemputan! Ini adalah tema parti yang sempurna untuk seorang gadis kecil. Kitty adalah watak kartun yang paling popular di mana kanak-kanak perempuan yang benar-benar menikmati. Skim warna untuk tema parti ini perlu berwarna merah jambu dan putih.

hello kitty mint tin

hello kitty mint tin

Parti anda boleh bermula dengan banyak keseronokan dan hiasan yang unik. Anda boleh mencari bekalan-bekalan parti Hello Kitty di kedai kraf atau secara online. Mulakan idea-idea menghias anda dengan banner parti. Menetapkan jadual anda dengan alas meja tema dihias dan beberapa pinggan kertas, cawan dan tuala. Anda boleh dapatkan pek parti Hello Kitty dipenuhi dengan semua bekalan parti yang anda perlukan. Terdapat juga yang mempunyai kad jemputan parti dimasukkan dalam pek juga.

Apabila anda membeli sebuah pra buat parti pek, anda boleh menjimat wang ke atas bekalan parti anda kerana anda membeli secara pukal! Menetapkan jadual parti anda dan meletakkan cenderahati di sebelah setiap pinggan. Anda boleh memilih daripada beberapa barangan Hello Kitty. Terdapat lembaran pelekat, rantai gelembung, ada juga kotak mint tin dalam tema ini. Gunakan mereka sebagai hadiah permainan atau hadiah untuk mengucapkan terima kasih kepada tetamu yang dijemput.

Idea Kek Parti

Dapatkan acuan kek Hello Kitty atau kek puncak. Anda boleh membuat kek hari jadi anda sendiri. Ia tidak sukar untuk dilakukan apabila anda menggunakan alat menghias kek yang boleh didapati di kedai kek. Hiasan atas puncak kek juga bukan susah sangat, apa yang anda perlu lakukan adalah meletakkan krim dan coklat di atas kek buatan sendiri anda.

Permainan Parti untuk Kanak-Kanak Perempuan

Kanak-kanak perempuan suka bermain beberapa permainan apabila mereka pergi ke suatu parti, jadi pastikan anda merancang beberapa mainan yang mudah dimain oleh mereka. Sematkan bow pada Kitty merupakan satu permainan parti yang kanak-kanak benar-benar menikmatinya. Dapatkan gambar Kitty dan membuat haluan daripada kertas pembinaan. Sediakan kamera anda apabila kanak-kanak cuba untuk pin busur! Kerusi muzik adalah satu lagi permainan mudah tetapi menyeronokkan.

Lagi, anda boleh mempertimbangkan permainan dengan pinata tali tarik? Terdapat pinata di atas Hello Kitty. Semua yang anda perlu lakukan adalah membeli beberapa pengisi gula-gula dan memasukkannya ke dalam. Biarlah setiap tetamu parti tarik tali dan menonton sebagai salah menarik tali khas yang dibuka pinata dan membolehkan gula-gula yang melimpah keluar. Ini adalah masa yang satu lagi anda akan perlu menyediakan kamera anda untuk mengambil gambar hari jadi Hello Kitty yang mempunyai kenangan yang menyeronokkan!

Cenderahati Hello Kitty

Semua orang suka untuk mendapatkan satu cenderahati parti dan anda boleh membeli kotak mint tin Hello Kitty seperti dalam gambar untuk parti anda dan memenuhi kotak mint tin itu dengan banyak gula-gula. Terdapat banyak warna yang berlainan yang boleh anda pilih. Selain daripada gula-gula, anda juga boleh isi kotak itu dengan belon Kitty, pelekat lembaran Kitty, cincin Kitty, klip rambut rama-rama, telefon bimbit pengilat bibir serta cermin mata hitam jantung. Bolehkah anda bayangkan muka kanak-kanak itu apabila mereka membuka kotak-kotak yang penuh dengan kegembiraan? Dan bayangkan bagaimana comel mereka semua akan kelihatan dalam cermin mata hitam yang berbentuk jantung. Mereka akan kagum dengan semua ini!

Cetak keluar beberapa cetakan lembaran warna Hello Kitty yang boleh anda dapat dengan percuma. Muka surat berwarna adalah mudah untuk cari dalam talian dan semua yang anda perlu sediakan adalah beberapa batang krayon. Ini adalah satu acktiviti parti yang bagus lagi murah. Ia boleh menjadi sesuatu aktiviti yang sangat menarik sebab boleh katakan semua kanak-kanak perempuan sukakan warna. Oleh kerana anda mencetak mereka, anda boleh menentukan berapa banyak yang anda mahu.

Memberikan setiap tetamu satu pusaran lollipop cantik yang berwarna merah jambu dan ungu. Anda boleh dapat lollipop ini dengan harga yang murah jika beli dengan kuantiti yang banyak. Pop cantik ini juga akan menjadikan satu hadiah parti yang bagus. Mereka kelihatan cukup hebat, terang dan berwarna-warni, juga ia sepadan dengan tema parti ini.

Apabila anda menggunakan idea-idea parti yang menyeronokkan anda tidak perlu bimbang. Pastikan untuk memasukkan beberapa permainan yang menyeronokkan dan aktiviti parti. Dengan itu, parti anda akan dijalankan bersama-sama dengan lancar. Biar anak anda membantu untuk membuat keputusan mengenai tema dan kehendakan mereka.

Bagi mereka membantu untuk penyediaan parti. Ia akan membuat mereka berasa mereka mempunyai tugas dan tanggungjawab dan mereka akan berasa bangga kerana mampu untuk membantu anda. Ia akan menjadi masa yang istimewa bagi ibu dan anak untuk berkongsi dan hubungan ibu dan anak juga akan jadi amat rapat selepas tu.

manicure set promotion

Comments (15)

 1. niedaranee November 7, 2013
  • admin April 25, 2014
 2. lynnrose August 4, 2014
 3. Ena October 25, 2014
 4. fatimah November 21, 2014
 5. eyra January 9, 2015
 6. niesya February 25, 2015
 7. atikah April 2, 2015
 8. fyqa April 8, 2015
 9. nor ain August 6, 2015
 10. fatin September 2, 2015
 11. FAIZ March 26, 2016
 12. Ra Ra May 13, 2016
 13. Khairil October 2, 2018

Leave a Reply