web
counter

Kotak Tin Lavender Dengan Hiasan Reben

Gift Kahwin Ads

Kotak Tin Lavender serta hiasan reben ni dibekalkan dalam 4 kaler: Biru, Emas, Merah dan Ungu. Design adalah seperti yang ditunjukkan di gambar.

Wedding Favor Tin Boxes order sekarang

Cenderamata Kotak Tin
Cenderamata seperti kotak tin adalah satu souvenir yang bagus untuk memiliki. Tidak kira sama ada anda mempunyai sesuatu dalam platinum, emas, perak, atau timah, anda boleh yakin bahawa anda akan mendapati sesuatu yang sangat berharga dan indah. Oleh itu simpanan barang-barang ini dah jadi satu hobi untuk sesetengah orang.

Anda perlu ingat bahawa logam tin senang terdedah kepada kecemaran. Jadi untuk mengelakkan atau sekurang-kurangnya melambatkan kecemaran, anda perlu menggunakan ia kerap dan sebanyak mungkin. Anda perlu menyimpannya di satu kawasan di rumah anda yang tiada terlalu banyak udara dan kurang kelembapan. Anda juga boleh menggunakan kain polishing untuk mengelap permukaan kotak cenderamata itu.

Jika anda memerlukan banyak kotak tin sebagai cenderamata untuk sebarang acara, sebagai contoh anda akan menggunakan kotak tin itu sebagai cenderamata perkahwinan, ia adalah baik untuk anda dapatkan di sini sebab anda boleh beli kuantiti yang banyak dengan harga borong.

manicure set promotion

One Response

  1. norita April 6, 2015

Leave a Reply