web
counter

Beg dan Kit Kecemasan untuk Perkahwinan

Gift Kahwin Ads

Dah pasti semua orang berharap mereka tidak menghadapi sebarang kecemasan pada hari perkahwinan mereka. Jadi, untuk mengelakkan kecemasan berlaku, ia sentiasa lebih baik untuk seseorang pengantin mendapat penyediaan yang cukup. Di sini kami menyediakan satu senarai untuk semua barangan yang akan memastikan perkahwinan impian anda menjalani dengan lancar tanpa sebarang halangan. Pembantu pengantin harus memasukkannya barang-barang kecemasan ini dalam beg tote dan menyembunyikan beg itu di tempat yang selamat tetapi mudah untuk angkat dalam majlis perkahwinan.

emergency wedding kit

emergency wedding kit

Barang-barang yang kena disediakan untuk kecemasan termasuk berikut:

– bedak bayi
– gloss bibir
– bobby pin
– fail kuku, pengilat kuku
– sikat
– minyak menyerap kertas isap
– cermin padat
– berus rambut
– Q-tips
– penyembur rambut
– benang gigi individu
– pad mini
– deodoran
– tampon Tampax
– losyen tangan
– berus gigi sebelum ditampal
– pad maxi
– Advil
– Imodium
– Kekuatan tambahan Tylenol
– Pepto Bismol Chewables
– kit pertolongan cemas
– pita mengepung,
– pad pembersihan kotoran
– roller lin
– pin keselamatan
– Pengawal statik
– kit jahitan
– super glue
– straw minuman
– Kleenex pak
– anting-anting
– peppermints

essential wedding kit

Dengan persediaan kit kecemasan perkahwinan, anda boleh muat banyak barangan di dalam beg ini. Anda akan mempunyai segala-galanya di dalamnya jadi anda tidak perlu untuk mencari seluruh tempat untuk barang yang anda perlu semasa kecemasan dalam perkahwinan anda.

Anda akan mendapati bahawa mendapatkan beg ini adalah sesuatu yang anda perlukan dan anda tidak perlu bimbang bahawa anda akan terlupa apa-apa barang. Pastikan beg yang anda perlukan untuk muat semua barangan kecemasan tu tidak terlalu besar dan juga tidak terlalu berat untuk anda membawa bersamanya.

Setelah anda mempunyai kit dan beg kecemasan untuk perkahwinan. Dah tentu hari perkahwinan anda akan berjalani dengan lancar. Selain daripada perkahwinan, anda juga boleh menggunakannya untuk bulan madu anda kerana ia juga merupakan kit perjalanan sesuai untuk anda bawa bersama.

manicure set promotion

Leave a Reply