web counter

Kami Dah Mencapai 22K

Gift Kahwin Ads

Hari ini Facebook kami mencapai 22,000! Terima kasih atas sokongan anda. Amat dihargai sekali.

Facebook: WeddingDoorGift

Satu Pencapaian yang Hebat Bagi Kami

Facebook page Renown Gift dah capai 22,000 “Likes” hari ini. Terima kasih kepada semua sokongan yang diberikan oleh anda! Ini adalah satu kejayaan besar di halaman kami dan anda semua adalah sebabnya kami mencapai matlamat ini. Kami berharap anda menikmati kandungan kita meletakkan di halaman ini dan perbualan kita dengan anda setiap hari.

Apabila kami memulakan kerjaan, impian dan visi untuk mengendali Facebook bagi bantuan business Renown Gift, kami tidak pernah ada di dalam mimpi kami untuk membayangkan satu hari di mana kami juga akan mempunyai peluang untuk menulis nota seperti ini. Matlamat kami pada ketika itu adalah cuma untuk melakukan apa yang kami nikmati atas segala-galanya. Kami cuba untuk memikirkan ini seperti sesuatu cabaran yang kami akan tuju bersama-sama dan tidak pernah putus asa.

Ia adalah perusahaan kuat tanpa janji ganjaran akhirnya, sokongan hanya oleh keinginan semata-mata untuk berkhidmat orang ramai dan membawa senyuman kepada muka mereka. Terdapat banyak lebam di jalan, banyak detik-detik di mana kita berhampiran ini untuk membuang perasaan duka hati dan kecewa. Kadang-kadang berfikir ini tidak akan capai apa-apa kejayaan dan kami telah membuang masa kami. Tetapi, kita tetap menuju ke arahan yang kami ingin capai.

Sampai ke hari ini, kita perlu picit diri untuk sentiasa memastikan kami tidak bermimpi dan bahawa ini adalah semua benar-benar berlaku. Bolehkah anda percaya bahawa kami akan ditemuduga oleh beberapa majalah yang popular seperti Majalah Pengantin dan menjadi penanja untuk program Astro Awani? Ini semua merupakan capaian kecil yang kami memang menghargai.

Jadi untuk semua rakan-rakan dan keluarga kami yang bersama kami selama ini, kami mengucapkan ribuan terima kasih. Untuk semua golongan profesional industri yang membantu kami sepanjang jalan dan memberi sokongan, terima kasih. Bagi semua pelanggan yang mengunjungi dan memilihi produk daripada kedai kami, terima kasih. Kami menghargai dan menghormati sokongan anda lebih daripada yang anda tahu – hakikat bahawa kami boleh membawa kegembiraan dan puas hati dalam kehidupan anda bermakna dunia kepada kami.

Dari Renown Gift dan semua orang, kami berharap anda meneruskan perjalanan ini dengan kami seperti yang kami berkembang, meningkat dan menemui cara-cara baru untuk berhubung dengan anda dan membawa lebih banyak produk yang berkualiti ke dalam hidup anda. Siapa tahu apa esok akan kami bawa? Kita boleh tunggu untuk mengetahui bersama-sama!

Artikel berkaitan:
800 Round Candy Boxes dari Pelanggan

manicure set promotion

Leave a Reply

×